Dzisiaj zarzucę 100mg do 450mg kody i zobaczymy jak porobi :)
No i nie na każdego działa tak samo, sorka ze o tym w tym temacie ale chciałem dać kolega porównanie dałem ziomkowi ostatnio 1,5 g Xanaxu i pw ze prawie nic nie poczuł a ostatni dałem mi 1 clona to nie mógł ogarnąć rozlewalo mu się wszystko haha pozazdrościć
no więc czekam na efekty i napisze jak to u nie wyglądało:d zarzutem pół godziny temu czyli o
13:00
PS pierwsze efekty co zauważyłem to jak patrze w sufit a był świeżo pomalowany a wygląda jak by by miał pełno plam czarnych czekamy dalej pozdro
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
27 września 2018502ice9 pisze: 3 piwa + 2 tabletki Aviomarinu?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.