Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najtrudniej zdobyć ?
Clonazepam
43
21%
Temazepam
4
2%
Diazepam
16
8%
Alprazolam
16
8%
Lorazepam
15
7%
Midazolam
22
11%
Nitrazepam
8
4%
Flunitrazepam
77
37%
Temazepam
1
0%
Oxazepam
6
3%

Liczba głosów: 208

ODPOWIEDZ
  • 179 / 3 / 0
ja jak ide po benzo to nigdy nie mowie np. xanax tylko zomiren. wiecie o co chodzi.
  • 658 / 10 / 0
O ile nie chodzi o dostepnosc na runku to nie rozumiem obu tych tematow (ktore najlatwiej, ktore najtrudniej dostac?). Wszystko zalezy od sciemy, pomyslowosci, odpowiedniego wrazenia, lekarza i szczescia. Jesli wszystko jest dobrze obcykane to powinno przejsc. Dodam tylko ze psychiatrzy najlatwiej przepisuja benzo, szczegolnie ci starej daty ;)
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 194 / 7 / 0
Przecież to oczywiste, że rohypnol, bo już go nie ma w lekospisie:D A tak na poważnie, to ciężko dostać klony, dormikum i noktofer, bo lekarze nawet nie qmają co to w ogóle jest ten noktofer :nuts:
  • 520 / 18 / 0
Zaznaczyłem, że Midazolam, ze względu że flunitrazepamu już nie ma... Koledze psychiatra wypisuje 3 recki, na każdej po 40 tabletek midki (15 mg), to farmaceuci aż dziwnie patrzą, weryfikują... Czyli jednak niezbyt często wypisywana jest ta midka. I tak, do niedawna była stosowana jedynie na Oddziałach Zamkniętych.
  • 734 / 6 / 0
ciezko dostac klony??? ja siedze u lekaza wypisuje mi paczke ja mu mowie ze prosze o 2 a on "nie mam mowy masz tu 3"
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Kiedys wbilem się do rodzinego mówiąc ze biorę chroprotchixen, ale mnie muli, a chce coś lajtowego wyciszającego i mówię, ze czytałem o bromazepamie, że jest lajtowy..a on "nie nie"...patrze pisze Afobam 0,5mg.. się zdenerwowalem zdeczka i odchorowalem ten jebany afobam.

rolki i klony chyba najciężej byloby dostać u rodzinnego mojego (chcociaz w przychodni jest kilka wyspisywaczy recept)
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013 przez NieZaczynaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 871 / 119 / 22
Będąc na terapii AA zażyczyłem sobie od pani psychuszki nitrazepam i usłyszałem, że "absolutnie niemamowyzamocne, to przestarzały lek" i wypisała mi... rolki 5mg. A szczytem niemożliwego było dla mnie wydębienie od lekarzy prazepamu, którego profil (klimat i długość działania) wyjątkowo mi podpasował. Miałem kiedyś 3 paki pod nazwą Lysanxia.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 584 / 155
Pomijam flunitrazepam, bo nie jest już zarejestrowany w Polsce.

Myślę, że midazolam. Spotkałam się ze stosowaniem praktycznie tylko w lecznictwie zamkniętym, a bibuły na to piszą niezmiernie rzadko.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Kloksazolam, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
  • 1978 / 208 / 0
Serio klony ciężko dostać? Ja jak rodzinnego proszę o benzo to tylko klony dostaję xD nawet rolek mi nie chce przepisać...
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.