Bo najważniejsze, że dupe urywa!
alpra przez cały dzień potem przed snem 1mg pod jęzor + kilka piw.
Przebudziłem się po kilku h i posiedziałem max godzinę na kompie (co też jest metodą wake and back to bed). Jedyne co to zrobiłem lekką afirmację: "Chcę mieć świadomy sen".
Snów miałem kilka. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mnie jlub bardziej w KAŻDYM wiedziałem, że śnie, ale tylko w 1 udało mi się zrobić RT i klasycznie już polatać :-D .
Dzień czy 2 wcześniej brałem ubulawu i nie wiem czy ma to jakiś związek.
Ma ktoś jakąś teorię czemu benzo MI czasem pomagają w osiągnięciu spontanicznego LD?
Dziś położę się po alprze, nastawie budzik za 3-4 posiedzę z pół h poleje ubulawu, zrobię afirmacje jak wczoraj, a może do tego przez sedację spróbuję wejść w WILDa.
Wish me luck oneironauts :-) .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Edit: jakiej metody używasz?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
27 sierpnia 2018ControlPoliToxy pisze: Powiem Wam, że z tym benzo i LD musi być coś na rzeczy.
alpra przez cały dzień potem przed snem 1mg pod jęzor + kilka piw.
Przebudziłem się po kilku h i posiedziałem max godzinę na kompie (co też jest metodą wake and back to bed). Jedyne co to zrobiłem lekką afirmację: "Chcę mieć świadomy sen".
Snów miałem kilka. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mnie jlub bardziej w KAŻDYM wiedziałem, że śnie, ale tylko w 1 udało mi się zrobić RT i klasycznie już polatać :-D .
Dzień czy 2 wcześniej brałem ubulawu i nie wiem czy ma to jakiś związek.
Ma ktoś jakąś teorię czemu benzo MI czasem pomagają w osiągnięciu spontanicznego LD?
Dziś położę się po alprze, nastawie budzik za 3-4 posiedzę z pół h poleje ubulawu, zrobię afirmacje jak wczoraj, a może do tego przez sedację spróbuję wejść w WILDa.
Wish me luck oneironauts :-) .
Chcecie wyraźnych snów/łatwiejszych LD? No to szczerzę mogę polecić ten produkt, albo zrobienie go w domu jak ktoś ma składniki i chęci.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
08 sierpnia 2018SOSR7QZ6 pisze: Przy zjedzeniu benzydiaminy 1g + benzo (u mnie szedł nitrazepam) jeśli uda wam się zasnąć to jest kosmos w móżgu. Aż tak świadomego snu jeszcze nie miałem. Na prawdę to trzeba przeżyć. To co robi się w głowie wtedy ze snami i ze świadomością to potęga. i to nie jest tylko moja opinia.
Myślę, że trzeba wyczaić dobry timing i dawke w przypadku amanit.
Wezmę to zmiksuje z tym ubulawu jak się bawić to na maxa :-D .
Tylko kiedy pierwsze okazy? Trzeba się wybrać do lasu, ale jakoś nie wierzę, że już są.
Edit: tym cipaczem kusicie, ale nie kurwa tego więcej w siebie nie wrzucę %-D .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
z naturalnych rzeczy jest też sok jabłkowy, też w jakimś stopniu pomaga
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.