Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3038 / 1031 / 0
na początku z sokami, zazwyczaj najtańszymi jakie były. w raz z wzrostem doświadczenia i zanikiem "mistycyzmu" rozcieńczałem w kranówie. nos zatknięty i na jeden raz. %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 581 / 77 / 0
21 sierpnia 2018STR88 pisze:
Z colą nie ma fajerwerków.
oj, to może to kwestia osobnicza. kilka razy wypilem z cola i za kazdym razem bylo dużo za grubo...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 618 / 10
Znaczy się ja miałem na myśli walory smakowe, nie mogę ocenić mocy, bo za mało razy piłem z colą.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 581 / 77 / 0
A, to zgoda :)
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 29 / 0
Najczesciej bylo pite z sokiem. Zdarzalo sie rowniez pic z kranowa. Istny koszmary, do dzis potrafie przywolac ten small chociaz nie pilem juz 2 Lata XD no ale po przesiadce na GHB problem smaku przestal istniec nawet w wodzie.
  • 90 / 5 / 0
Z żubróweczką białą, delicje.
  • 29 / 2 / 0
Ja to zawsze z woda.
Chyba jestem nienormalna, ale lubie ten posmak w buzi :D
Warto było po to na świat przyjść?
  • 3406 / 534 / 0
Bleee, ja miałem okazje nawet solo pić jak nie było popity gdzieś na mieście i od razu szluga odpalałem, smak masakra... Najlepiej wchodzi z gęstym sokiem, typu kubuś.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 506 / 109 / 0
jedynie prosto do mordy i zapijanie czymś na szybko, a jak nie ma czym to na sucho bez popity
  • 5172 / 905 / 0
Ja tak próbowałem i poparzyłem sobie mordę od środka. :D
Lepiej mieć zapitkę
A jaka? Łatwiej napisać z czym smak jest slaby: Z zimną kawą , sokiem pomidorowym smakuje obleśnie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.