warto w ogóle rzucać dla kogoś?
Chuj w dupę innym ludziom. Dla siebie jestem tylko ja, dla Ciebie jesteś tylko Ty. Człowiek nie jest stworzeniem stadnym gdyż za dużo myśli o sobie, nawet gdy jest w jakiejś grupie żyje sam dla siebie.
"Nie mam nikogo nie wierzę w nic."
co zrobić, kiedy twoim ćpaniem ranisz coraz więcej osób? mam dzisiaj przeze mnie płakała, bo zobaczyła zeszyt z opisaną fazą po nasionkach. że to przez nią, nic dziwnego że ćpam skoro mam taki DOM, czemu ja to robię, wie że mam problemy ale przecież to niebezpieczne... itp. jak faktycznie miałam problemy ze sobą to nikt nie potrafił mi pomóc, jak sobie zaczęłam radzić sama na różne sposoby to okazuje się, że to źle. cholera tyle jeszcze chciałam w życiu spróbować, a mam teraz zawrócić? na samym początku tej scieżki? argumenty, że coraz więcej osób chce żebym to zrobiła wydają się zupełnie logiczne. szczególnie że ktoś ważny zdobył się na podobne poświęcenie dla mnie. to dlaczego ciągle nie mogę się zdeklarować, że z tym kończę? warto w ogóle rzucać dla kogoś? ]
ojej
Człowiek nie jest stworzeniem stadnym
Virus X - ?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.