...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
ah żałuje za me złości jedynia dla normalnego miłości<serducho>
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: normalny »
Kacyk geizm to grzech.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
chodzi mi o miłość przyjacielską kociaku.poza tym wolny kościół reformowany nie uważa za grzech homosiowstwa:)
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
co zrobić, kiedy twoim ćpaniem ranisz coraz więcej osób? mam dzisiaj przeze mnie płakała, bo zobaczyła zeszyt z opisaną fazą po nasionkach. że to przez nią, nic dziwnego że ćpam skoro mam taki dom, czemu ja to robię, wie że mam problemy ale przecież to niebezpieczne... itp. jak faktycznie miałam problemy ze sobą to nikt nie potrafił mi pomóc, jak sobie zaczęłam radzić sama na różne sposoby to okazuje się, że to źle. cholera tyle jeszcze chciałam w życiu spróbować, a mam teraz zawrócić? na samym początku tej scieżki? argumenty, że coraz więcej osób chce żebym to zrobiła wydają się zupełnie logiczne. szczególnie że ktoś ważny zdobył się na podobne poświęcenie dla mnie. to dlaczego ciągle nie mogę się zdeklarować, że z tym kończę? warto w ogóle rzucać dla kogoś? :huh:
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
warto w ogóle rzucać dla kogoś?
Nie. Ludzie przychodzą i odchodzą, potrafią rzucać nic nie warte rady na tematy o których nie mają pojęcia, a kiedy czujesz się naprawdę chujowo to nikogo wokół nie ma a jak jest to udaje ślepego.
Chuj w dupę innym ludziom. Dla siebie jestem tylko ja, dla Ciebie jesteś tylko Ty. Człowiek nie jest stworzeniem stadnym gdyż za dużo myśli o sobie, nawet gdy jest w jakiejś grupie żyje sam dla siebie.

"Nie mam nikogo nie wierzę w nic."
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
[quote="son.of.the.blue.sky"]
co zrobić, kiedy twoim ćpaniem ranisz coraz więcej osób? mam dzisiaj przeze mnie płakała, bo zobaczyła zeszyt z opisaną fazą po nasionkach. że to przez nią, nic dziwnego że ćpam skoro mam taki DOM, czemu ja to robię, wie że mam problemy ale przecież to niebezpieczne... itp. jak faktycznie miałam problemy ze sobą to nikt nie potrafił mi pomóc, jak sobie zaczęłam radzić sama na różne sposoby to okazuje się, że to źle. cholera tyle jeszcze chciałam w życiu spróbować, a mam teraz zawrócić? na samym początku tej scieżki? argumenty, że coraz więcej osób chce żebym to zrobiła wydają się zupełnie logiczne. szczególnie że ktoś ważny zdobył się na podobne poświęcenie dla mnie. to dlaczego ciągle nie mogę się zdeklarować, że z tym kończę? warto w ogóle rzucać dla kogoś? ]

ojej
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Człowiek nie jest stworzeniem stadnym
"Człowiek istota społeczna" Elliot Aronson. Polecam. Inne książki tego autora również
  • 463 / 7 / 0
bullshit, wkręcie.
  • 20 / / 0
Elliot Aronson - znany psycholog amerykański, autor kilku cenionych książek z dziedziny psychologii społecznej, wykładał min na Uniwersytecie Harvarda

Virus X - ?
  • 463 / 7 / 0
Nie dowiesz się ;] ale kimkolwiek jestem nie musze wykładać na Harvardzie żeby mieć prawo do własnej opinii.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.