Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
05 czerwca 2015nosownik pisze: jak nosem walisz i masz juz dobrze wyniszczony to nie dosc ze idzie ci prosto w pluca to i w oczy jak walne longa 15 min mam oczy rozowe
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
scalono - WRB
Ostatnio miałem nagminnie piasek w oczach, czyli tzw śpiochy. To od niewyspania i przemęczenia oczu są takie objawy typu właśnie pieczenie, do tego nie trzeba fety, chociaż takie rzeczy są powikłaniami intensywnego korzystania z gałek ocznych.
Wszelkie inne problemy tj. przekrwione oczy i opuchnięte oczy, to oczy przemęczone bądź popękane naczynka, być może i od ciśnienia. Zagoi się, bez paniki
Mam nadzieję, że pomogłem
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.