Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
W zależności od potrzeb.
Przy większej depresji, lub przy pomocy do odstawienia/przerwania ciągu alkoholowego lub innych twardych używek sesje 50 mg co tygodniowe mogą mieć wspaniałe skutki.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jedyny prawdziwie uniwersalny narkotyk to kokaina
Powiem tak, czegos takiego nie ma :d bo emocje prawdziwe sa potrzebne i tlumiac je lub zamieniajac na sztuczne i tak sie damy rozpoznac.
Jezeli mialbym wybrac cos, to rzeczy lekko pobudzajace empatie, przez co w kazdej sytuacji sie odnajdziemy.
Do takich rzeczy naleza narkotyki oddzialywujace na gaba- B, male dawki dysocjantow.
To zadziala wszedzie do pewnego stopnia, ale" prawdziwa moc cpania poznacie, kiedy nauczycie sie zonglowac uzywkami" :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.