Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Niedługo powiem wam, czy ten cały fu-f da radę się przepić przez bupre 0.8-1.2mg dziennie. Temat iv aktualny, ktoś jeszcze próbował?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Z opisu to raczej nie tio bo wejście potężne ( przynajmniej i.v) zręsztą co by to nie było da się lubić nawet bardzo.
Co ciekawe ze względu na opóźniony wjazd zdarzyło mi si€ przepalić - rzygalam jak przytruty kiciuś. Przy i.v conajwyżej przysnęłam z igłą w łapce.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W sprayu do psikania może być zupełnie inne stężenie lub inna substancja.
A jedyne info że w devilu jest fu- f jest pd SIN i to jakiś czas temu
10 lipca 2018szukambucha pisze: Temat iv aktualny, ktoś jeszcze próbował?
Skrętopodobne efekty pojawiły się po zaprzestaniu, ale na bardzo lajtowym poziomie (głównie gęsia skórka, katar, okazjonalnie częstsze wypróżnianie się, kilka kurczy i w dużej mierze masywne zlewy potne). Te zlewy potne na prawdę były masywne, lało się ze mnie non stop, dość niebezpieczny sposób na odwodnienie się. fentanyl i jego pochodne ogólnie mocne zlewy potne u mnie wywołują (znacznie większe od innych opioidów), ale w tym przypadku to była jakaś chora przesada - dlategoPRZESTRZEGAM
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.