Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Myślą i wiarą zwalać i podźwigać trony.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Mnie się wydaje że to skurcz zwieracza. Podobny efekt jest czasem po opio i ssri. Dr House przegiął z vico i musiał se rurke w chuja wsadzić żeby sobie ulżyć.
To potrafi spierdolić i zdominować cały trip. Czasem sam marzyłem o cewniku. W końcu niby zawsze ustępowało ale trip spędzony na cierpieniu, modlitwach i gimnastyce na toalecie to nic fajnego.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
W dodatku, organizm może sobie pozwolić na obfitsze pocenie - a tym samym ochładzanie organizmu. Oraz, jest przyspieszony metabolizm (po peaku), co umożliwia zasnąć nad ranem; organizm jest szybciej oczyszczany +są zminimalizowane (bądź wykluczone) skutki ewentualnego "deksowego kaca". No i brak efektu odwodnienia jelita grubego (bądź ten przynajmniej spłycony).
Myślą i wiarą zwalać i podźwigać trony.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
probowaliscie nospy?
"Rutyna to rzecz zgubna "
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
A teraz uwaga, drogie dzieci - DXM działa jako antagonista receptorów NMDA, ale problem z oddawaniem moczu wynika głównie z napięcia mięśniowego zwieraczy pęcherza, a nie z "osłabienia połączeń". DXM pobudza układ współczulny, co powoduje skurcz zwieracza pęcherza i rozluźnienie mięśnia wypieracza, więc pęcherz się blokuje. To dlatego czujesz parcie, ale nie możesz się wysikać. Proste jak konstrukcja cepa, a nie jakieś zrywanie kabli między mózgiem a pęcherzem.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.