Tak więc cztery lata razy 19 zł i wyszło mi ogromne 28 tyś oO Co? Gdzie?! I jak?! Skąd kur... tyle kasy na to poszło? I kiedy ja ją miałam?! Przecież to jest niezła bryka albo dobra inwestycja, niezła suma na początek własnego mieszkania.
Jestem aż w szoku, nigdy o tym nie myślałam, że tyle mogłam na to wydać! Nie, nie wydać, tylko przepierdolić!
Ale nie powiem, pamiętam, że miesięcznie szło na to 500 zł (6k na rok, 24 na cztery lata, ale to przy założeniu, że zawsze 2 paki to za 15 zł, a wiadomo, czasami więcej się płaci albo kupuje), może i więcej.
Po prostu szok...
08 lipca 2018komuna pisze: Aż zaniemówiłam... od 3-4 lat biorę (lada dzień, będzie brałam, bo domowy odwyk) dzień w pieprzony dzień. Liczyłam średnio dwa opakowania, z względnie średnią ceną 19 zł. Nie zawsze kupowało się najtaniej, a czasami było też więcej niż 1-2 paczki. Chociaż ostatnie 2 lata to maks 2 paki.
Tak więc cztery lata razy 19 zł i wyszło mi ogromne 28 tyś oO Co? Gdzie?! I jak?! Skąd kur... tyle kasy na to poszło? I kiedy ja ją miałam?! Przecież to jest niezła bryka albo dobra inwestycja, niezła suma na początek własnego mieszkania.
Jestem aż w szoku, nigdy o tym nie myślałam, że tyle mogłam na to wydać! Nie, nie wydać, tylko przepierdolić!
Ale nie powiem, pamiętam, że miesięcznie szło na to 500 zł (6k na rok, 24 na cztery lata, ale to przy założeniu, że zawsze 2 paki to za 15 zł, a wiadomo, czasami więcej się płaci albo kupuje), może i więcej.
Po prostu szok...
09 lipca 2018jezus_chytrus pisze: Ja zostawiłem w aptekach kawalerkę.
ja sam nie chce liczyc bo tez wyjdzie w chuj
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.