Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 908 / 0
[mention]jounti[/mention]
Ile byleś w ciągu ? To jest bardzo ważne, od tego zależy ile trawa będzie się utrzymywać w moczu.
Jedyne co ci mogę poradzić to duzo płynów zęby wysikać te THC z organizmu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3 / / 0
Do płynów dodaj dużo wit. C. Opisz jakie ilości jarałeś przy okazji, skoro po 4 tyg absty dalej wychodzi, pewnie srogo.
  • 107 / 3 / 0
Sa srodki ktore pomagaja w detoxie. Osobiscie po 6 latach palenia przynajmniej grama dziennie. Detox do zera zajal mi ponad 40dni. Zazywalem rowniez te srodki wspomagajace. Podeslij pm to wysle Ci adres strony.
  • 29 / / 0
Ćwicz-dużo pij- wit. C jak wyżej (nie przesadź, można przedawkować), dużo owoców i warzyw, jedz raczej lekkostrawnie, nie spowalniaj metabolizmu. Dużo wysiłku i dużo płynów kluczem do sukcesu.
Niestety, trochę czasu potrzeba, w przypadku np. kilu lat g/dziennie myślę, że intensywnie się starając - jakieś ok. 2 tygodni.
Uwaga! Użytkownik WakaBaka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
Ja też jestem już prawie 4 tygodnie (25 dni) bez trawki i mam podobny problem. Czas, czas i jeszcze raz czas, pierdol jakieś środki. Dużo sportu i witamin (nie tylko C, zdrowa i zbilansowana dieta to podstawa nie tylko w rzuceniu trawki i pozbyciu się THC ale ogólnie) i będzie dobrze. Ja paliłem sporo to jeszcze miesiąc conajmniej obstawiam się pomęczyć ;)
  • 1 / / 0
U mnie po 3 latach ciaglego jarania pierwszy negatywny test wyszedl dopiero po 28 dniach. Polecam pic duzo piwa(nawet tego bezalkoholowego), do tego tak jak inni polecaja witamina C, sok z limonki tez bardzo dobrze dziala. Ogolnie wszelkie moczopedne napoje pomagaja w tej kwestii.
  • 8103 / 908 / 0
Zajaralem. wczoraj o 11:00 rano i 18:00.Nie były to dużę ilości.W poniedziałek po południu ( 16:00 - 18:00 ) jak zrobią mi testy szpitalne to wyjdzie THC ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
14 października 2018UJebany pisze:
Zajaralem. wczoraj o 11:00 rano i 18:00.Nie były to dużę ilości.W poniedziałek po południu ( 16:00 - 18:00 ) jak zrobią mi testy szpitalne to wyjdzie THC ?
Jak zrobią Ci testy na THC to prawdopodobnie wyjdą pozytywne
  • 12524 / 2431 / 0
Najprawdopodobniej wyjdą - chyba tylko wadliwy tester może dać negatywny wynik.
  • 40 / 3 / 0
testowalem kiedys tabletki do ssania herbalclean czy jakos tak drogie cholerstwo bylo. trzeba bylo wypijac butelke wody po ssaniu kilku tabletek. po 6 dniach od ostatnich buchow nie bylo sladow w moczu.
podobno picie mleka ma pomagac w pozbywaniu sie z organizmy THC ale to chyba mit ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.