twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
  • 377 / 42 / 0
Wyglada jak by byla przypalona sloncem, choc czasem sie tak dzieje ze luscie poprostu usychaja glownie te dolne.
Lales jakis nawoz syntetyczny?
  • 9 / / 0
Leje organicznym
  • 657 / 93 / 0
dccf8096644603cb.jpg
nie wiem czy się dopatrzysz, nie mam w lepszej jakości, wygląda na brak azotu, ew. potasu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Dzięki za ilustracje, bardzo mi sie przyda :D
  • 12579 / 2436 / 0
Moim zdaniem też niedobór azotu, który jest normalny w zaawansowanej fazie kwitnienia.
Miałem to samo z 1 krzakiem rok temu, ale na dużo mniejszą skalę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.