serotoninowy pisze:Kurwa 2 noc. Do 2 w nocy nie mogłem usnąć.Łyknąłem 5mg diazepamu, później koszmary i paraliże senne ale takie minimalne. Jednak te koszmary były przejebane i strasznie realistyczne wybudzałem się przerażony z 5 razy. Wstałem właśnie boli głowa, nie wyspany , tragedia. Kurwa nie polecam tej jebanej wenli odstawiać nikomu cold turkey.
Biorę pregabalinę czy ona z diazepmamem w mixie mogła coś namieszać ? Wątpie ale zapytam...
Brain zapsy do tego się zaczęły lekkie i zawroty głowy, pięknie kurwa a przecież antydepresanty nie uzależniają , pierdolony mit :rolleyes:
Jeśli chodzi o odstawienie to ja z 300mg wenfli zszedłem od razu zamieniająć wenfle na fluvoksaminę, dla mnie to nic, trochę potrzepało pierwsze dni fatalne potem było oki ale ja schodziłem z clono które brałem 20lat, więć takie zejśćie z wenfli traktuje jak mały pikuś dodam że sam tak chciałem zejść.
17 czerwca 2018Topnik pisze: ...
Ehhh kurwa.
Serotoninowy, jak idzie?
Co z efektem terapeutycznym z ktorego powodu to brales? Zostal?
Cos u mnie przestaje dzialac jakby ale niechce podnosic dawki. Bede musial z laska pogadac co dalej.
Brałem to żeby nie wpaść w depresję , nie czułem zbytniej poprawy nastroju na leku i po odstawieniu też jest normalnie.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata