Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 179 / 0
spodobało mi się to. idzie wyrwać od rodzinnego? jak najlepiej podbić, w sensie do czego mi to potrzebne?
  • 8103 / 906 / 0
@Dersu Uzala
Powiedz, ze po benzo jesteś zamulony i senny i są za mocne dla ciebie i prosisz o coś słabszego, powinieneś dostać pregabaline.Moze tez ci wciskać zioła .Przyjmij i przyjdź za parę dni i powiedz ze nie działają .Na 99 % dostaniesz pregabe.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3454 / 1110 / 0
Niee, pregabę wyrywasz wspominając lekarzowi o lęku społecznym, niepokoju ruchowym i lekkiej depresji.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 4603 / 2204 / 1
Juz widze jak dersu na obchodzie mowi ze leki sa za mocne... pewnie jakis neuroleptyk a zastrzyku dostanie... Doradzajcie pod konkretnrgo czlowieka i jego sytuacje... a nie dla zasady
  • 3454 / 1110 / 0
No to zamiast Akinetonu (biperyden) na akatyzję, bo po Akinetonie czujesz rozdrażnienie i masz wrażenie, że psychozy się nasilają (u mnie regularnie stosowany powodował specyficzną psychozę, rozbicie i silne drżenie jak schodził, bo przecież on podbija dopaminę, poza tym to nie jest dobry lek do regularnego stosowania, pregaba lepsza).

Wczoraj, na podkładce z oxy poleciał ponad gram po parodniowej konsumpcji niskich i średnich terapeutycznych dawek (wróciłam do pregabaliny, tolerka się wyzerowała). Moje wrażenia? Bardzo pozytywne, nasilały się pseudohalucynacje tzn. percepcja rozpoznawała jakieś obiekty w czymś zupełnie innym przy pełnej świadomości, że to zwykłe zawirowania. Czil i body-high bardzo przyjemny a flow, płynność myślenia bardzo duże. Zaburzeń pamięci nie stwierdzono. Dawka idealna na spacerek nocną porą.

misspillz.blogspot.com
  • 1893 / 179 / 0
dla mnie super lek, ten fajny body high o którym wspomniałaś też jest. w dawce 450 mg działa zajebiście. jeszcze poprawć jakąś kreską i taki miks wymiata
  • 3454 / 1110 / 0
Tak, zalecza wszystkie noradrenalinowe uboki amfetaminy, układa fazę, dodaje pluszu. Natomiast stosując samą pregabalinę w ogóle nie mam ciśnienia na inne dragi i eksperymenty.

misspillz.blogspot.com
  • 271 / 8 / 0
Szanowni, ile czasu mogę to żreć nie martwiąc się o syndrom odstawienny, dawki 150mg x 2/dobę, zacząłem jeść na skręcie od opio ale bardzo spodobało mi się działanie tego cuda. Jednocześnie subtelne i wyraźne.

Największa dawka jaką szamałem to 225, bo mam te gówniane małe kapsułki po 75mg tylko, mówicie, że w wyższych dawkach ma to potencjał rekreacyjny?
Kurde, jak zaczynałem to jeść to myślałem, że to kolejny nudny lek psychiatryczny typu jakich znamy wiele, ale najwidoczniej ćpun szóstym zmysłem zawsze wyczai co dobre.
Tylko, że właśnie nie chcę się w to wpierdalać bo AŻ TAK fajne nie jest aby potem mieć odstawkę od tego.

edit. misspill, dziwne, bo ja pregabie też odczuwam zmiejszony głód narkotykowy, tak na prawdę jestem trzeźwy 10 dni pierwszy raz od nie wiem ilu lat i to chyba nie może być przypadek
  • 3454 / 1110 / 0
Możesz, stopniowo odstawiając w ogóle nie poczuć żadnych przykrych dolegliwości, a możesz już po kilku miesiącach stosowania mieć problem, kwestia osobnicza.

misspillz.blogspot.com
  • 8103 / 906 / 0
A wiec jak to jest z ta pregabalina ? Rosnie szybko tolerka ? Jakie dawki na początek ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.