Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 226 / 7 / 0
Panowie, najbardziej upierdalajace benzo to będzie ...? Mam niska tolerke, jak wieczorem wrzucam 2mg alpry to jest fajny chill i lekkie benzo ujebanie. No właśnie lekkie, co będzie mocniejsze? :D dużym plusem by był czas działania do 12h, rzadko mogę sobie pozwolić na dwa dni bomby.
  • 8103 / 908 / 0
@up
Mocniejsze - dłużej działające to klonazepam i słabszy diazepam.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1305 / 162 / 0
Polecasz mu długo działające benzo a chłop pisze ze Góra 12h może mieć bombę spróbuj może midazolamu on krótko działa jedyny minus to ze paczki są po 10tab lub 100tab
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 615 / 0
A nie lepiej po prostu wrzucić więcej tej alpry? :-)

Zresztą nie wiem czego oczekujesz po benzo. Mocne ujebanie benzynami to zazwyczaj zerwany film i mnóstwo przypału, toż to nie opiaty. Ale jak chcesz benzo które bardziej "czuć" to może lorazepam? Osobiście za nim nie przepadam, ale jednego możesz być po nim pewny - efektu ujebania. :-D
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 7 / 0
[mention]twoFOx1572[/mention] Jeśli w grę wchodzą jeszcze RC to zdecydowanie Klonazolam.
  • 195 / 10 / 0
horalky pisze:
[mention]twoFOx1572[/mention] Jeśli w grę wchodzą jeszcze RC to zdecydowanie Klonazolam.
Chyba jaja se robisz. Za mocne, za duża szansa na dorzucanie i odpierdalanie to standard jeśli chodzi o Klonazolam. A zejście to piekło. U mnie szło do 20mg/dzień 2 miesiące ponad... Odstawialem cold turkey raz z bupra... bupry nie dałem odstawić, zamieniłem na PST.
  • 1305 / 162 / 0
Wiecie coś o nowej ustawie ze benzo i tramca mogą przypisywać tylko psychiatrzy? Czy nadal rodzinny bedzie mógł pisać?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2208 / 1
To niepotwierdzona fantazja. Nie wpadaj w paranoję. Nic nie wskazywało nigdy żeby w jakiejkolwiek ustawie czy rozporządzeniu kiedykolwiek ograniczono leczenie opioidami i benzo do psychiatrów.
Jedyne co mogą w przyszłości zmienić, to rodzaj recepty z rp na rpw, ale i to wydaje się mało prawdopodobne. Także ćpaj bez stresu;)

Na logikę pomyśl - na SORach nie ma psychiatrów prawie nigdy - czym tam się będzie leczyło nagłe przypadki.
  • 1916 / 335 / 2
[mention]DexPL[/mention]

Chłopina przeczytał coś ze złym zrozumieniem i się zdołował, sytuacja kryzysowa ale już uspokojona. :-D
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
No już się trochę wyciszylem ale jak czytałem twój wpis w innym dziale ladowalo się 480 kody i %-D

A zapytam bo nie wiem czym się różni recepta rp od rpww

Dałem dwie litery żeby ominąć autokorekte
Zablokowany
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.