26 lipca 2017Fatmorgan pisze: no ja to bym to wyjebał, ale wydaje mi się, że można by po prostu zrobić z tego wywar z odrobiną kwasku cytrynowego i wypić po uzyskaniu interesującej nas objętości
02 września 2017AlienForms pisze:a po chuja kwasek ? Morfine z tego wytrącać chcesz, której to nie ma ? Chyba, że dla smaku26 lipca 2017Fatmorgan pisze: no ja to bym to wyjebał, ale wydaje mi się, że można by po prostu zrobić z tego wywar z odrobiną kwasku cytrynowego i wypić po uzyskaniu interesującej nas objętości
Więc wszem i wobec ogłaszam, że ch :motz: ja znalazłem :-(
Może nie poznałem, może za mało szukałem, no trudno.
Do zobaczenia w 2018 sałato :hug:
PS. Aby uzyskać 500g suszu trzeba nakosić reklamówkę świeżych liści.
PS2. Resztę odwaru (ok. 750 ml) zamroziłem w butelce - przyda się, gdy dopadnie mnie bezsenność :)
07 września 2017STR88 pisze: Aaaaa, zapomniałem się tutaj odezwać!
Więc wszem i wobec ogłaszam, że ch :motz: ja znalazłem :-(
Może nie poznałem, może za mało szukałem, no trudno.
Do zobaczenia w 2018 sałato :hug:
Zdania zaczynamy od wielkiej litery. Z
Fuzja - D5
co do mojej powyższej wypowiedzi z marca - niestety nic nie wykiełkowało.
niby taki z tego chwaścior a gówno, nic nie wzeszło, a miejscówa dobra.
także nie polecam, lepiej zasadzić mak. wyższe prawdopodobieństwo, że wyrośnie.
tylko zmarnowałem miejsce, zawsze rósł tam mak i było ok, a ta sałata nie chciała.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ale serio efekty są zauważalne? Czy takie, ze trzeba sie bardziej domyslać?
Czytalem, ze sa rozne jakies odmiany czy tam że rozne dwie rosliny, ktore ludzie bardzo często mylą. I ze Sałata jadowita niby działa.
Jak to wygląda z twojej perspektyy? Działa to?
A jesli działa to moglbys napsiac czy masz tolerke na opio (i jaką)
Pozdro :-)
Gówno i placebo
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina