Mam pytanie, mam wage która wazy do 0.01g, i moje pytanie jest takie, jak chce uzyskac 4mg sunifiramu to powinno byc na wadze 0.04 czy 0.4?
No i od jakich dawek zaczac brac? Mam zamiar wlasnie zaczac od 4mg. I maksymalnie do 10mg.
Mam 5 g sunifiramu, i tam jest z 500 'działek' do wzięcia XD.
Zakupiłem kilka dni temu inns wage, ktora ważyć bedzie aż do 0.001g i tutaj tez, gdzie powinna stac 4 aby uzyskac 4 mg?
Chyba chodzi o mg a nie o mcg, prawda?
Wagę laboratoryjną to nie wiem, czy bym kupil, nawet nie wiem jaka, na eBay pelno jest ich.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
14 czerwca 2018LittleQueenie pisze: Pokaż fotę tej wagi załączonej i coś na wadze i co wyświetla.
[ external image ]
Nawet na wadze do 0,001 będziesz miał 25% błędu przez samą rozdzielczość, a do tego niepewność.
Aha dzieki
A tyle ile jest na zdjeciu, to ile moze byc na oko?
To czym wy odmierzacie sunifiram badz inne 'proszki'?
A biorac tyle ile jest na zdjęciu 2x dziennie to po czym poznac skutki uboczne? Nic mi nie boli, mam pelna świadomość.
Praktycznie nic nie działa w takim zakresie, jedyne z czym mam doświadczenie to 4F-MPH które odmierzałem w roztworze. (Rozpuszczam 200mg w 100ml i odmierzam)
To jaka dawno polecasz czy inaczej, od jakiej minimalnej dawki zacząć?
15 czerwca 2018TTomasz pisze: Przedrostek mili oznacza 1/1000. A więc 0,001. A więc 4mg to 0,004g, tą wagą tego nie zważysz, żadną inną w rozsądnej cenie też nie. Dozowanie wolumetryczne może.
Nawet na wadze do 0,001 będziesz miał 25% błędu przez samą rozdzielczość, a do tego niepewność.
No dobra, juz doszła ta waga, tak wyglada.
To ważyć na nie w koncu? Naprawde jest ryzyko bledu aż o 25%?
To jakich dawkach brac ten sunifiram i ile raz dziennie?
Faktycznie, 4 mg to bardzo malo.
[ external image ] [ external image ] [ external image ]
scalono - polymerase
I zapomniale zapytac, do czego ta szybka sluzy?
Byc moze powietrze w mieszkaniu moze zakłócać ważenie badz kurz osadzajacy sie, tylko to mi do glowy przychodzi.
I tak, plastik jest po to żeby ograniczyć ruch powietrza, dmuchnij na szalkę (bez proszku na niej) to się przekonasz czy to ma wpływ xD
Nie mam pojęcia w jakich dawkach, jak mi zapłacisz to się dowiem ;)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.