11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
18 czerwca 2018Niewinna pisze: To ja jeszcze dodam, że dawkowanie nie może przekraczać 120 dni, nie 90.
No cóż, zawsze powtarzam, że recept się nie podrabia. A jeśli już to tak, zeby były nie do odróżnienia.
Poza tym istotne jest kto (jak wygląda, jak się zachowuje) realizuje receptę na określony lek. Powinno się też dokładnie zapoznać z prawem farmaceutycznym, żeby nie machnąć jakiejś totalnej głupoty na takiej recce.
Generalnie w zdecydowanej większości przypadków jest to gra nie warta świeczki.
Jak człowiekowi raz przejdzie, to potem ma takie poczucie, że jest nieuchwytny niczym w "Catch me if you can". I dobrze je zdusić w zarodku, zanim ma się opracowane x tożsamości na potrzeby odbioru majki, oxy, klonów, tramalu, innych... Notes nieistniejących ludzi z peselami i adresami. Schizofrenia fałszerska. A jak jeszcze ogarnia dwa miasta czy więcej, to w ogóle. Jak typ ma jakieś znaki szczególne typu widoczne skazy, blizny, tatuaże, zachowuje się jak typowy Seba/wydygany gość niczym piętnastka prosząca po raz pierwszy o i-i-igiełki cz-cz-c--cztery-pięć na szeeee-s-n-a-ś-cie <przycisza głos ku końcowi>, to i tak jego działalność, jeśli była dłuższa niż ten miesiąc, to porażka. Z wielu stron.
Co nie oznacza, że czuję się bezpieczniejsza chodząc po ulicy, po jego pojmaniu...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
· Nigdy nie wymyślaj danych osobowych, ale posługuj się rzeczywistymi (wraz z numerem PESEL i adresem).
· Nie zapominaj o godnej zaufania aparycji.
· Najbezpieczniejsze okazje to te, w których korzystasz z recept wykradzionych z gabinetu i przez siebie podbitych pieczątką lekarza.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.