ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Interesuja mnie ceny Dropsuw JA mam po 10zl i mysle ze to troszke drogo jestem z pomorskiego JAk podacie cene to powiedzcie tez skad jestescie

[DROPSÓw ! ! !]
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Warior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
W chuja Cię robią. Po 6 mam. Południe :p
I don't do drugs. I am drugs.
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
5 zł/sztuka to jest wg mnie najlepsza cena, więcej się nie opłaca dawać. też jestem z pomorskiego.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 42 / / 0
4zł - kuj-pom

"dropsuw" :rolleyes:
Mogę sie założyć że za chwilę tego tematu nie będzie :-p
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »
U mnie norma to po 5zł a jeżeli jest kupowane hurtem albo od dobrego ziomeczka to 3zł góra 3.50zł ;] Kraków
  • 273 / 1 / 0
podkarpacie
standardowo w detalu 1 pixa po dysze, czasem na okazji po 6-8 zl ... zadne robienie w chuja, taki rejon
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
10, czaem mniej, czasem (o zgrozo!) więcej... Zadupiaste podkarpacie.
don skuninhos, ktory rejon podkarpacia?
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ctk »
podlaskie > 10zl w detalu, za dobre kolka.
  • 68 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba9458 »
5-3.5 zł
50-2.50zł
300-2 zł
1000-1.50zł
Kraków
  • 4 / / 0
nie ilość, a jakość dzieci. Co z tego, że po 3,50, jak to nawet nie jest MDMA, tylko w najlepszym razie pochodna z dodatkiem amfetaminy

1000 za 1000 zł
Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.