serotoninowy pisze:Kurwa 2 noc. Do 2 w nocy nie mogłem usnąć.Łyknąłem 5mg diazepamu, później koszmary i paraliże senne ale takie minimalne. Jednak te koszmary były przejebane i strasznie realistyczne wybudzałem się przerażony z 5 razy. Wstałem właśnie boli głowa, nie wyspany , tragedia. Kurwa nie polecam tej jebanej wenli odstawiać nikomu cold turkey.
Biorę pregabalinę czy ona z diazepmamem w mixie mogła coś namieszać ? Wątpie ale zapytam...
Brain zapsy do tego się zaczęły lekkie i zawroty głowy, pięknie kurwa a przecież antydepresanty nie uzależniają , pierdolony mit :rolleyes:
Jeśli chodzi o odstawienie to ja z 300mg wenfli zszedłem od razu zamieniająć wenfle na fluvoksaminę, dla mnie to nic, trochę potrzepało pierwsze dni fatalne potem było oki ale ja schodziłem z clono które brałem 20lat, więć takie zejśćie z wenfli traktuje jak mały pikuś dodam że sam tak chciałem zejść.
17 czerwca 2018Topnik pisze: ...
Ehhh kurwa.
Serotoninowy, jak idzie?
Co z efektem terapeutycznym z ktorego powodu to brales? Zostal?
Cos u mnie przestaje dzialac jakby ale niechce podnosic dawki. Bede musial z laska pogadac co dalej.
Brałem to żeby nie wpaść w depresję , nie czułem zbytniej poprawy nastroju na leku i po odstawieniu też jest normalnie.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.