Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 542 / 37 / 0
02 czerwca 2018UJebany pisze:
Jaka faza moze byc po midazolamie oprocz dzialania nasennego? Bralem w dawce 7,5 mg i tylko mnie usypialo.
midazolam to jest czyste działanie nasenne. każde inne to ewentualny wątek poboczny, ktorego i tak sie nie posmakuje za bardzo bo sen nadchodzi szybko.

wlasnie potencjał ma tylko/głównie nasenny.

a i są chyba paki 15mg x 100 sztuk, ale to biały kruk na rynku.
  • 2897 / 617 / 10
Jak dobrze, że mam te piętnastki :diabolic:
U mnie to też pewnie kwestia tolerancji, sen tak łatwo nie przychodzi, więc odsłania się wachlarz innych efektów.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 440 / 32 / 0
Zazdroszczę i to tak bardzo haha
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 8103 / 909 / 0
Dzis dostałem midazolam 7,5 mg tabletka.Mam mianowicie taki problem .Budze sie wiele razy w nocy, az nadejdzie 4 rano albo 5 nie mogę już zasnąć .Midazolam ma mi w tym pomóc
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 440 / 32 / 0
Powinien pomoc. Niby działa tylko 4 godziny ale naprzykład miałem podobny problem do Ciebie to mi pomógł
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 8103 / 909 / 0
Wczoraj w nocy wziąłem 7,5 mg midazolamu i obudziłem sie o 6 rano, ale wyspany i pełen energii do działania.
Do tego czuje jeszcze fajne uspokojenie.
W wieku lat piętnastu
  • 440 / 32 / 0
Czyli działa jak ulał czy jednak niezbyt gitara?
  • 8103 / 909 / 0
Tak pośrednio, lepiej by bylo jakbym spal do 8 rano, ale o 6 tez jest w miare.
W wieku lat piętnastu
  • 440 / 32 / 0
Połóż się wcześniej. Zrób wieczorem jakiś mały trening żeby się zmęczyć ,wrzuć midazolam i do 8 spanie gwarantowane
  • 760 / 68 / 0
Potrzebuję dobrego i sprawdzonego info jak przerobić Dormicum 15 mg do IV. Tak krok po kroku jak dla debila :-). I ile mg na pierwszy strzał i generalnie czy można z tym przesadzić podając w ten sposób?
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.