Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 585 / 62 / 0
wg mnie pregabalina o wiele bardziej podobna jest do fenibutu niz benzo. baklo/gbl nie bralem, ale pewnie i do nich blizej, tak jak do fenibutu.
  • 1893 / 182 / 0
Nauczony doświadczeniem staram się nie rzucać w oczy i robić to dyskretnie. A prega jest zajebista, zwłaszcza jak benzo brak
  • 702 / 58 / 0
a vaping też tam uprawiasz?
  • 1893 / 182 / 0
Było, minęło. Przypałowo jeat kitrać opaloną bulbę, więc ją wyjebałem
  • 4983 / 879 / 0
Ja napisałem porównanie tego co mam, nie jadłem fenibutu , baklo nie piłem giebla więc to coś między klonem a piwami w moim odczuciu jak mówię.

A co do Dersu to przenieście rozmowe do tasiemca a swoją drogą to nawet w psychiatrykach teraz nie trudno o ćpanie. Co za pojebane czasy :D
  • 702 / 58 / 0
jak już offtop i przenosiny to:

do huja, a gdzie ma być cpane jak nie w psychiatrykach??? %-D
  • 23 / 1 / 0
nie czytalem 118 stron wiec zadam pytanie czy moge +450mg pregabaliny stosowac z sertralina?
Uwaga! Użytkownik Chillmix300 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
@Chillmix300

Tak, możesz. Działanie może nie być "czyste", ale nie będą zachodzić niebezpieczne interakcje.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 377 / 42 / 0
Wogole prega moze z czymkolwiek zlapac interakcjie by sie niebezpiecznie zaczelo robic?
  • 542 / 37 / 0
z baklofenem, fenibutem i ogolnie innymi rzeczami działajacymi na gabaB
Po prostu moze je niebezpiecznie wzmacniać.
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.