Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Ostatnio trochę nadużywam kofeiny i zauważyłem, że mam gorsze tripy. Nie wiem czy to dokładnie wina kofeiny ale wydaje mi się że tak :-(
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
hmmm to ciekawe.... nadmienię że chodzi mi o działanie dawki 450 mg... sprobuje tak z tydzień kawy nie pić i wziąć 450 i sie zobaczy..
pozdro
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
E tam , głupoty gadacie . Z tego co mi wiadomo , to kawa potęguje i zmienia fazę po DXM . Kofeina zwieksza stymulacje i nie wydaje mi sie zeby osłabiała działanie . DXM samo w sobie działa nie przewidywalnie , raz słabiej , niekiedy mocniej .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Stymulanty z DXM ogolnie nie są dobrym pomysłem, ale nie da się ukryć, że poprawiają faze po aco. Ja próbowałem zarówno amfetaminy, efedryny jak i kofeiny i bardzo mi się podobały fazy. Ale panna Ircia odwaliła bardzo fajną sprawe zajebała gram amfetaminy i 450mg DXM, o ile się nie myle i było bardzo blisko zejścia: żyganie krwią, oczy nabiegłe krwią, serce wyskakujące z piersi, dlatego zabawa DXM+stymulanty to śliska sprawa. No ale kawa to tylko kawa ;)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Znaczy uważam, że DXM + kofeina jest OK, tylko ciąg kofeinowy + DXM jest mniej OK :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
Znaczy co utrzymujesz że nadmierne picie kawy zabiera radość z dexa? bo mi chyba zabrało... po 2 miechach przerwy wziąłem 450 i prawie nic... euforii żadnej i wogóle kicha:(
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
P-paranoi pisze:
Co efedryna dodaje do dexowego tripa, że to taki dobry miks? Ciarki na plecach są bardziej psychodeliczne? Może byś napisał coś więcej Bill.
Nie mówie, że jest jakiś wybitnie cudowny, ale moim zdaniem calkiem przyjemny, ogromnie zwiększa euforie, daj przyjemne dreszcze i tak jakby "rozjaśnia tripa".
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Z miksów typu DXM + pseudo/efedryna lubię w sumie tylko z pseudoefką :-)

Zwiększa dysocjacje i utrzymuje jasność umysłu (nawet tego totalnie robitego %-D ). Jak kiedyś po paczce sudafedu zjadłem 750mg deksa to miałem tripa życia :-D Totalnie nie wiedziałem nawet kim jestem, co to jest człowiek, co jest poza moim pokojem i mieszkaniem. Miazga totalna %-D %-D

Za to jazdy z efedryną mi się ogólnie nie podobają, do tego zawsze potem mam po nich moralniaki :-/
  • 68 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Yimari »
Ja kawy nigdy świadomie i celowo nie wypiłbym przed dxmem. Kawa pobudza, a dxm uspokaja. Uważam że jak już coś robić, to robić do porządku ;) Ale za to zawsze przy zejściach lubię wypić dużo kawuniu i zawsze podaję ją moim gościom jako lekarstwo na dxmowego kaca.

A teraz teoretyka.
No teoretycznie połączenie kawy i dxmu chyba powinno działać uprzyjemniająco. DXM blokuje wychwyt zwrotny dopaminy, a kawa uczula receptory dopaminowe (z tego co wyczytałem na wikipedii), więc wydaje mi się że taki mix powinien działać "dopaminowo".
Uwaga! Użytkownik Yimari nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: helloihateu »
ja gdyby nie kawa usypialbym w nocy na deksie. zawsze robie sobie dwie kawy po dwie lyzki (nie lubie kawy jesli chodzi o smak, po prostu). pije przed wejsciem i rozkoszuje sie tym, ze trudniej mi usnac, o. dwa razy bez kawy usnalem i nie chce zeby to sie powtorzylo. silniejszych stymulantow wole nie probowac w polaczeniu z ta substancja.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.