Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zdobyć doodbytniczo? Chyba z-odbytniczo :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roland »
mam pytanie: czy bezpieczne jest palenia mj wraz z przyjmowaniem antybiotyków na zapalenie górnych oddechowych albo kilka dni po...?
każda religia prowadzi ze sobą fanatyzm
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clay »
Sam paliłem biorąc doxycyclinę [angina ropna..] i przeżyłem. Ba, nawet kilka wiader udało mi się przyjąć. Jedyna różnica, to mocniejszy efekt upalenia, ale to prawdopodobnie spowodowane osłabieniem organizmu chorobą. Tak, czy inaczej nie widzę przeciwwskazań. pzdr.
Uwaga! Użytkownik Clay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielony »
pawelek5105 pisze:
Psychodelik roślinny? Czyli ze mam sobie na jesien nazbierac grzybków?
Wymądrzę się i przypomnę, że grzyby to nie rośliny. O swoim rozwoju duchowym trzeba decydować samemu. W wieku lat 16. polecałbym lekturę książek podróżniczych zamiast jedzenia grzybów. Dwa lata mogą zrobić sporą różnicę, warto byłoby zaczekać. Zależy też, czy już ma się w głowie poprzestawiane i jak bardzo. To niepopularne, co piszę, ale eksperymenty ze świadomością są często nieprzewidywalne. Można uznać, że mądrych oświecą, myślących zainspirują, głupich zmotają, bezmyślnych otępią. Jednak słabi psychicznie są w każdej grupie, nie każde olśnienie jest też dobre.

A co do bardziej aktualnego wątku - paląc, można prędzej pomóc leczeniu, niż pijąc - przynajmniej mniej zaszkodzić. Nie wieżę w mity, że na zapalenie gardła pomoże pół litra.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2007 przez zielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zydol »
Witam wybralem ten watek gdyz uwazam go jako najodpowidniejszy do zadania tego pytania. Czesc z was zna sie tu bardzo dobrze na lekach i w zwiazku z tym mam taki problem:

Mianowicie Podczas zimowych wakacji zlamalem sobie noge na nartach(zlamanie b. powazne 1/3 kosci piszczelowej zlamanie wieloodlamowe z przemiszczeniem w dodatku spiralne) Operaji nie mialem, jednak noge mam w opatrunku gipsowym po repozycji. Nie moge chodzic, jedynie wyjsie do kibelka i na mycie. w zwiazku z tym lekarz przepisal mi lek przeiwzakrzepowy a raczej zastrzyk o nazwie Flaxiparine 0,6. Wiem ze lek ten zmniejsza krzepliwos krwi czy cos w tym stylu i moze on byc podawany w trakcie zawalu, wiem tez ze dziala podobnie do aspiryny (po ktorej jaralem) ale jest silniejszy i nie ma dzialania przeiciw zapalnego tylko przeciwzakrzepowe. i teraz pytanie:

Czy przy stosowaniu tego leku moge zapalic sobie MJ? Czy nie bedzie to mialo jakis nieprzewidywalnych reakcji?

Prosilbym zorientowanych o odp, bo kumple czesto do mnie przylaza nalutowani a ja patrze z zazdroscia i z niewiedzy boje sie odurzyc hehe. Z gory THC i Elo
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
pal śmiało.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
raczej nie ma to wpływu na krzepliwość krwi. Nie spotkałem się z takimi informacjami w internecie.
Zapal sobie troche, poczekaj ze 3 dni i jeśli nie zobaczysz negatywnych skutków to znaczy ze jest na 99% OK.

Pamiętaj, że jaranie za to wpływa na ciśnienie krwi i ilość skurczy...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 109 / 1 / 0
"...Pamiętaj, że jaranie za to wpływa na ciśnienie krwi i ilość skurczy... "

Wlasnie glownie o to mi chodzi. Ze jak sie upale wzrosnie mi cisnienie i puls czy nie poleci mi krew z nosa lub cos jeszcze innego... to chcialbym sie glownie dowiedziec.
Z drugiej strony patrza teraz dla mojego oslabionego organizmu kazdy spacer(a teraz mozna rzec ze nawet wyprawa hehe) np. do toalety czy mycie konczy sie wysokim pulsem i zadyszka tak wiec wyhodzi na to ze to jest podobne...

jakby ktos cos jesczee mogl na ten temat powiedziec... pozdro
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
czy nie poleci mi krew z nosa lub cos
przepraszam, nie powienienem sie śmiać :o)
ale tu mi sie przypomina motyw borzenki ze klanu co sie zjarała i jaj krew z nosa leciała %-D

A pozatym mozesz sie lekaża spytać "a czy jak mi sie zmieni ciśnienie krwii to może coś sie stać?" albo "czytałem w internecie, że jak pod wpływem np. wkórwiena sie, czy kawy może sie zmienić ilość skourczy, co to oaznacz dla mnie"?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 109 / 1 / 0
@up haha tez mnie to smieszy :p wlasnie teraz mam z tego beke w huj.
Zajebalem sobie wiadro i byla wrecz mega zajebiscie takze juz wiem :D Thc za rady.

P.S. podobno alkochol wplywa na zrost kosi....wiecie cos na ten temat ;) ? heheheh

elo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.