Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 65 / 2 / 0
raz trafiłem z powodu przedawkowania mdphp, jednak trafił mi sie przyjemny lekarz i podał benzo oraz leki na zmniejszenie pulsu
  • 65 / 2 / 0
raz trafiłem z powodu przedawkowania mdphp, jednak trafił mi sie przyjemny lekarz i podał benzo oraz leki na zmniejszenie pulsu
  • 880 / 363 / 6
100 mg hex-enu + solidna kreska BUC-8 i utrata przytomności. Pobudka na OIOMie, zadrapane ręce, diagnoza - zachłystowe zapalenie płuc. Saturacja jeśli wierzyć dokumentacji jak mnie znaleźli 72%. Trzy dni śpiączki pod respiratorem.

Po ok półtorej tygodnia wypuścili, wszystkie badania w normie, poza nieco tylko zjechaną wątrobą. Potrzymali parę dni na kardiologii tylko, a wcześniej tydzień na OIOMie. Takich ilości fenta i morfiny com wyćpała to moje :D Potem ogarnianie na lewo ubezpieczenia zdrowotnego z datą wstecz (ach, dobrze mieć znajomych z działalnościami pozakładanymi :D ).
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1435 / 90 / 2
Mnie załatwił DXM z amfetaminą.Historia wyglądała tak walnąłem sobie małą kreskę o 6 rano i wyszedłem gdyż miałem parę spraw do załatwienia, no i tak zleciał mi czas, wróciłem do domu gdzieś o 18.Pomyślałem dobra feta już mi schodzi idę sobie kupić kaszluna, potem pomyślałem jak kupiłem już 3 paczki to może już dokupię trochę więcej, bo nie chce mi się potem chodzić, jednak dalej stwierdziłem kupię sobie tak z grubej rury 20 paczek od razu.Po dłuższym chodzeniu wróciłem do chaty i najpierw zarzuciłem nie przeliczając na tabletki 500 mg deksa na raz, 10 minut później walnąłem jeszcze 400.Szkoda, że nie włączyła mi się czerwona lampka ostrzegawcza.Nasiliły się bardzo skutki uboczne i może sobie wkręciłem, ale zaczynałem mieć drgawki.Dalej straciłem świadomość, zaczyna się długa dziura w pamięci, następnie przypominam sobie tylko jak przywozili mnie na SOR.Leżałem nieprzytomny z dwa dni.Z perspektywy czasu to co zrobiłem wydaję mi się głupotom, a zwłaszcza łączenie tych substancji jak i dawka.
action movie:gun:
  • 916 / 171 / 0
@up rzeczywiście dobra feta.

Jeszcze taka sprawa. Ja zawsze po aco i amph miałem drgawki ale wyjebane. Potem jak mi zaczęło zależeć żuciem amph. Acodin jem do dziś.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 137 / 8 / 0
połączyłem tranxene- benzodiazepinę z butelką wina i paczką kody. Duże dawki wszystkich substancji, obudziłem się pod respiratorem na SOR - odnaleziony w łazience nieprzytomny, depresja oddechowa. Dodam, że lekarze traktowali mnie jak "podpacjenta"
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 4 / 0
antybiotyk 1 tab. damelium + szklanka piwa (przez nieuwagę) = przedwczesny zawał w wieku 20 lat
Uwaga! Użytkownik frytazeszklem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 42 / 0
Niemozliwe zebys po 1 tab limecykliny i 1 szklance piwa dostal zawalu. W takich ilosciach nie ma to najmniejszego wplywu a do tego ten proch nie ma wspoldzialania z alko, kedynie watrobe troche obciaza i tyle. Tam musialo byc zypelnie cos innego.
  • 4603 / 2210 / 1
17 maja 2018frytazeszklem pisze:
antybiotyk 1 tab. damelium + szklanka piwa (przez nieuwagę) = przedwczesny zawał w wieku 20 lat
jakiego typu był to zawał? Zgadzam się z [mention]Topnik[/mention], że to musiało być coś podobnego, a po prostu wystąpiła koincydencja w czasie.
  • 4603 / 2210 / 1
narkoma-skie-anegdoty-ycia-wzi-t16325-2 ... l#p3053026

No dobra. Skończyły się opowieści z ćpunami. Czas sprzedać trochę brudów z SORu i OIOMu

Pacjent na siłowni zasłabł. Bez utraty przytomności. Wezwana karetka, podane cukry w formie carbo i baton węglowodanowo-białkowy. Przybywa karetka. Badanie glikemii - 19. Wenflon. Glukoza 20% na szybko. Potem kroplówka z glukozy 10%. Jazda na SOR łóżkowy.

Pacjent stabilny, ale mimo ciągłego wlewu glikemia na poziomie 34-75.
Walka z cukrami całą noc. Nad ranem zmiana składu SORu. Zmęczona ekipa idzie do domu, przychodzi nowy zespół.

Lekarz nie ma czasu zapoznać się z historiami choroby. Na odprawie dowiaduje się tylko że rzeczony pacjent ma "problem z cukrem"
Zleca pielęgniarce pomiar glikemii u pacjenta.
I teraz ważne: W nadgarstku na żyle anestezjologicznej podłączona kaniula i leci ciągle glukoza. Pielęgniarka nie zwracając uwagi na to wkłuwa się w TĘ SAMĄ żyłę tylko 20 cm wyżej. Zabiera próbówkę krwi do badania spektrometrem.
Wynik glikemii 630 - Zapada natychmiastowa decyzja. Podać pacjentowi 16 jednostek insuliny i przygotować plan leczenia insuliną.
Pielęgniarka nabija pena i podchodzi do pacjenta chcąc podać mu lek. Pacjent ostatkiem sił broni się. Każe pielęgniarce spierdalać i nie pozwala się ukłuć. Pielęgniarka prosi go o spokój, bo wysoki poziom cukrów i trzeba podać insulinę.
Pacjent krzyczy, że NIE.
Przychodzi Lekarz i ostrym głosem mówi. Czemu Pan się awanturuje. Chcemy Pani pomóc
Pacjent pokazuje na butelkę glukozy podłączonej do wenflon i mówi, że LEŻY NA HIPOGLIKEMIACH (czyli niskich cukrach).
Lekarz blednie. Zmienia kolor na niebieski. Pyta się pielęgniarki skąd pobierała krew do analizy. Mała konsternacja...

Lekarz odchodzi... Słuchać kłótnie w oddali.
Lekarz wraca i mówi: PRAWIE PANA ZABIŁEM. żeby przy pana cukrach (okazało się, że było 39) podano 16 jednostek insuliny to by pan zasnął i się nie obudził. Rozmowa pocieszająca lekarza... Zapewnienie, że nie będzie konsekwencji prawnych i walki o odszkodowanie. Prośba żeby na przyszłość bardziej uważać.. Kilka żartów.

Podsumowanie.
Gdyby pacjent zmarł, to do rodziny poszła by informacja, że niestety pacjent nie wytrzymał, i dostał zapaści która w konsekwencji zakończyła się śmiercią. Nic się nie dało zrobić...

Wiecie, co jest najśmieszniejsze? To ja byłem tym pacjentem...

Nauczka - Zawsze sprawdzam co mi podają i pytam w jakim celu. Nie podoba im się to, ale dzięki temu mam świadomość i pewność, że mnie nie zabiją, chcąc mnie uratować.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.