Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
http://ww6.tvp.pl/7426,20080107633921.strona

co za baran :nuts: polecam mniej więcej 15 mnute. jest mowa o narkotykach.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: $_VIP_$ »
A spodziewałeś się czegoś innego po tej partii ?

A i tak mogę się założyć że połowa forum dla ćpunów głosowała na "liberalne" PO. Partie która nigdy nie była za legalizacją narkotyków. Patrzcie jak to telewizja i otoczenie może wyprać człowiekowi mózg. :wall:
Uwaga! Użytkownik $_VIP_$ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Abazigal »
$_VIP_$ pisze:
A spodziewałeś się czegoś innego po tej partii ?
Pewnie glosowales na pis ]A i tak mogę się założyć że połowa forum dla ćpunów głosowała na "liberalne" PO. Partie która nigdy nie była za legalizacją narkotyków. Patrzcie jak to telewizja i otoczenie może wyprać człowiekowi mózg. :wall:
[/quote]
Rozumiem, ze glosowales na upr tylko dlatego ze jest za legalizacja narko? Patrz tez na inne rzeczy
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2008 przez Abazigal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Abazigal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Abazigal pisze:
Rozumiem, ze glosowales na upr tylko dlatego ze jest za legalizacja narko
Ciekawe jak to wywnioskowałeś?
Jesteś jasnowidzem?
Abazigal pisze:
Jak dla mnie PO na razie rzadzi o niebo lepiej niz ich poprzednicy ]

Jak to rządzi lepiej niż poprzednicy? Przecież jeszcze nic nie zrobili.
Jak Barosso poklepie Tuska po ramieniu to oznacza że już jest dobrze?
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2008 przez $_VIP_$, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik $_VIP_$ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
$_VIP_$ pisze:
Jak to rządzi lepiej niż poprzednicy? Przecież jeszcze nic nie zrobili.
Jak Barosso poklepie Tuska po ramieniu to oznacza że już jest dobrze?
Jak na razie nuda w tv strajki jak były, wszystko drożeje. Zadnej sex afery, CBA na L4 chyba, nie aresztują, Rydzyk coś przycichł... Smutno :-(

A żeby nie było, że jest zajebiście... nie jest, długo nie będzie, ale to lepsze niż pis.
Jeśli spierdolą tę "druga irlandię" i cud nie nadejdzie to ciemny lud zaglosuje znów na lewice, bo przeciez socjal był/będzie zajebisty hahah :rolleyes:

ITD ogłosiła nabór na stanowiska 3k pln pensji, komorka i laptok. Tylko to oczywiście nowa grupa pracująca na strajki górników i pielęgniarek zdzierając hajsy z przedsiębiorców. Cos się nie postarali...

"całuski tuski" :-D

@struna
dobry ten link? mi nie robi coś...
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Abazigal »
$_VIP_$ pisze:
Przecież jeszcze nic nie zrobili
Chociazby embargo na mieso
Przynajmniej teraz jest normalnie, a nie tak ze jak rzadzil pis to same sex afery, CBA, Beata Sawicka, Rydzyk i panstwo koscielne, religia do sredniej. Tyle
Uwaga! Użytkownik Abazigal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Verv mam rozumieć, że jedynym sensem życia w polskim kraju jest legalizacja narkotyków?

SLD mialo już swoją szansę.
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
Verv mam rozumieć, że jedynym sensem życia w polskim kraju jest legalizacja narkotyków?
;( KOMUNO WRÓĆ ! ;(
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Szkoda mi czasu na Polska polityke jest beznadziejna,pruderyjna, zacofana, bez mozliwosci zmiany na lepsze bez mlodego ducha. Poprostu wielkie gowno i tyle. Dziekuje 8-(
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Abazigal pisze:
a nie tak ze jak rzadzil pis to same sex afery, CBA, Beata Sawicka, Rydzyk i panstwo koscielne, religia do sredniej.
Masz racje! Jak rządzili były ogromne mrozy, zepsuł mi się samochód, babcia mi umarła. TO WSZYSTKO WINA PiS!!!
Verv pisze:
Nie bedzie liberalizacji prawa aborcyjnego, zwiazkow partnerskich,
To akurat dobrze.
Verv pisze:
wyrzucenia religii ze szkol i w ogole ze sredniej
Jak by wszystkie szkoły były prywatne mógłbyś posłać swoje dzieci do szkoły w której nie byłoby religii albo byłaby np. codziennie. Poza tym religia przecież nie jet obowiązkowa. Jak komuś nie pasuje to może chodzić na etyke.
Verv pisze:
Boja sie nawet refundowac in vitro.
In vitro to nie jest sprawa moralna czy polityczna. Dług szpitali to 1/4 budżetu NFZ a na zabiegi czeka się miesiącami(np. usunięcia zaćmy czeka się od roku do 3 lat) I Ty chcesz jeszcze obciążać ten chory system dodatkowymi milionami?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.