Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / / 0
Siema, mam takie pytanie moze bedziecie wiedzieli jak na to zaradzic...jakies 2tyg temu zarzucilem kolo i mnie strasznie potrzepalo. Zawsze jak zarzucalem to wsio bylo w porzadku, 1 dzien zwaly i powrot do normalnosci, teraz jest inaczej. Po zarzuceniu mialem dreszcze, bylo mi zimno itd. Nie przespalem calej nocy, w dzien tez nie moglem zasnac ogolnie zamotany ostro przez caly drugi dzien chodzilem. Potem mnie brzuch bolal, nerki troche i glowa. Trwalo to ok. poltorej tygodnia. Bole brzucha przeszly, pozostal 'jedynie' bol glowy, ktory nie chce przejsc, jedna zrenice mam wciaz lekka powiekszona przez co ciezko mi skupic zwrok na czyms..ogolnie minely niecale 2tyg od zarzucenia a ja dalej sie czuje nijako, slabo. Pierwszy raz mam cos takiego, mozecie mi cos poradzic? Przejdzie z czasem? Pare innych osob, ktore tez to jadly doszly do siebie bez wiekszych problemow. Jeden znajomy po zarzuceniu pol dochodzil do siebie 2 dni. Mowil, ze to dzialanie mu przypominalo banie jak bral czysta kodeine.
Need some advice and help!
Uwaga! Użytkownik DontAskyWhy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mallemma »
-
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2008 przez mallemma, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DontAskyWhy »
DXM to raczej nie bylo bo jadlem nie raz i zawsze sie spoko po nich zbieralem. Ma ktos jakies wyjasnienie dlaczego tak dlugo sie czuje tak chujowo?
Uwaga! Użytkownik DontAskyWhy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pola2005 »
Mi wydaję się po prostu,że zarzuciłeś pixe w momencie kiedy twój organizm był strasznie osłabiony,dlatego te wszystkie dolegliwości fizyczne.Niestety,ale nigdy nie wiemy co się czai w pixach...może była jakaś substancja na,którą twój organizm kiepsko zareagował.Nie można powiedzieć,że to wina tabsów,bo jakby tak było to wszystkich twoich znajomych "raczej" spotkałyby te same dolegliwości.To wszystko to raczej efekt twojego osłabionego organizmu.Tzn takie jest moje skromne zdanie :D I przejdzie Ci,nie martw się :) Ale skoro tak się źle czujesz,to raczej nie zalecam zarzucania czegoś,aż do momentu kiedy Ci nie przejdzie.Chociaż ja taka mądra jestem jak teraz pisze :p Bo akurat bądź co bądź ja nawet na antybiotykach potrafiłam zarzucić :P
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
zespol serotoninowy ?

jadles dxm niedlugo przed zarzuceniem tych dropali ?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DontAskyWhy »
Nie, dxm ostatnio zarzucalem w wakacje. Ogolnie pix tez duzo nie jadam, jedynie sporadycznie na konkretniejszych imprezach. Ogolnie czuje sie juz troche lepiej, tzn pozostal mi "tylko" bol glowy i prawa zrenica powiekszona ale sie chyba po lekku poprawia. Ogolnie duzo pije, zrobilem sobie lekka diete i staram sie przez to jakos przebrnac..
Rozmawialem tez ze znajomym po farmacji to mi mowil, ze najprawdopodobniej zaburzyłem układ neuroprzekaźników (dopamina głównie, noradrenalina, serotonina). Poradzil mi zebym wypoczywal, duzo pil i powinno przejsc..
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2008 przez DontAskyWhy, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...