Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / 1 / 0
siemano zauważyłam po ostatniej zabawie z MDMA problemy z pamięcią (?), mianowicie zdarza mi się czasem zapominać dosyć prostych słów, nie jest to jakieś częste, ale jednak zauważyłam ze chyba jest coś nie tak. Ostatni raz trochę się zajebalam w akcji bo wazę Ok 55 kg i na początku wzięłam Ok 100 mg a po 3 h kolejne (w sumie cała pixe 200mg) i miałam różne chore akcje, ogólnie mało przyjemne wspomnienie. Było to 3 tyg temu.
Wkręcam sobie, czy ta dawka zjadła mi mózg??? :-(
  • 13 / 4 / 0
To nie jest jakaś ogromna dawka. Nawet jak na taką wagę. Wiem, bo ważę niewiele więcej, a nieraz 200 mg wlatywało. Nie wiązałbym tego z pojedynczą akcją. Możliwe, że sobie wkręcasz. Każdemu czasami brakuje odpowiednich słów. ;)
Jak często jesz cukierki?
"Dlaczego to jest nielegalne?" :retarded:
  • 0 / / 0
Dzieje się to za sprawą meskaliny którą ma w sobie ww substancja, po prostu po substancjach halucynogennych, zapomina się słów, zacina podczas rozmowy, bełkoczę itp.
  • 3406 / 534 / 0
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 0 / 1 / 0
06 maja 2018Psajkonaucik pisze:
To nie jest jakaś ogromna dawka. Nawet jak na taką wagę. Wiem, bo ważę niewiele więcej, a nieraz 200 mg wlatywało. Nie wiązałbym tego z pojedynczą akcją. Możliwe, że sobie wkręcasz. Każdemu czasami brakuje odpowiednich słów. ;)
Jak często jesz cukierki?
To był mój 2 raz, wcześniej 3 tyg wcześniej jadłam 100 mg
06 maja 2018polymerase pisze:
meskaliny ?
MDMA to pochodna meskaliny i amfetaminy

Scalono. MrRabbit.
  • 2193 / 365 / 0
Większość ludzi jak się dobrze porobi MDMA to nie są wstanie sklecić normalnego zdania.
''kurwa'' stuk stuk , ''zajebiście'' mlask mlask , ''ale jebło'' , szur szur, 'mmmmmmm''
normalka
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 33 / 7 / 0
Ogólnie ja ważę 40 kg i czasami biorę 300 to potem mam jakieś takie... Luki w pamięci? Ogólnie zaczęło mnie to trochę irytować, bo jednak jak jestem po mce i nawet jak wjedzie to wszystko ogarniam, wiem co robię i tak dalej. Ale na drugi dzień nie wiem np. jak doszło do tego, że znalazłam się na dworze. Albo nie pamiętam, czemu siedziałam w salonie, kiedy reszta ekipy znajdowała się w kuchni. Śmieszna sprawa, ogólnie. (też jestem dziewczyną jak coś, może to od naszych miesiączek zależy czy coś, wiesz, hormony mogą wpłynąć na to, jak się pixa przyjmie)
Rzucić narkotyki? Okay. Ale co potem?
  • 0 / 1 / 0
07 maja 2018OdwiertKorzenny pisze:
Większość ludzi jak się dobrze porobi MDMA to nie są wstanie sklecić normalnego zdania.
''kurwa'' stuk stuk , ''zajebiście'' mlask mlask , ''ale jebło'' , szur szur, 'mmmmmmm''
normalka
XDDD kurwa stuk stuk
no dobrze, ale ja nie mówię o tripie tylko 3 tyg po tripie
ziomek455 pisze:
Ogólnie ja ważę 40 kg i czasami biorę 300 to potem mam jakieś takie... Luki w pamięci? Ogólnie zaczęło mnie to trochę irytować, bo jednak jak jestem po mce i nawet jak wjedzie to wszystko ogarniam, wiem co robię i tak dalej. Ale na drugi dzień nie wiem np. jak doszło do tego, że znalazłam się na dworze. Albo nie pamiętam, czemu siedziałam w salonie, kiedy reszta ekipy znajdowała się w kuchni. Śmieszna sprawa, ogólnie. (też jestem dziewczyną jak coś, może to od naszych miesiączek zależy czy coś, wiesz, hormony mogą wpłynąć na to, jak się pixa przyjmie)
bierzesz 300 naraz czy dorzutki? jak ty to znosisz xd mnie 200 poskładalo ostro

Scaliłem DexPL
  • 33 / 7 / 0
Dorzutki, co Ty. Ale ja też mieszam z fetą, więc mi lekko stopuje tą fazę emki. Kiedyś, raz tylko jedyny raz, wzięłam po jednej mitsubishi bodajże pomarańczowego, tam ma chyba 200, więc po godzinie dorzuciłam drugą i tak uzbierało się 400 i wtedy też miałam te luki (na drugi dzień spadek serotoniny prawie doprowadził mnie do samobójstwa, nie polecam) . Doszłaś od czego to koniec końców masz? :)
Rzucić narkotyki? Okay. Ale co potem?
  • 0 / 1 / 0
[mention]ziomek455[/mention]

mi chodzi o pamięć słowna tylko, nie wiem może miałam jakiś taki okres może emka a może jeszcze milion innych rzeczy, pewnie nigdy się nie dowiem, albo mi przejdzie

Nie cytuj posta który znajduje się bezpośrednio nad twoją wypowiedzią. Użyj opcji mention. DexPL
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.