Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1973 / 207 / 0
Ja polecam Miks AL-LAD + 1P LSD. Cudowny miks. Czytałem komiksy z dzieciństwa i czułem się jak za dawnych pięknych lat. Było psychodelicznie, ale też cudownie cukierkowo :)

Wszystko było pięknie kolorowo podbite, ale w odcieniach pasteli. Nie miałem też tak mocno kwasowego myślenia, ale jednak było, ale w tym mocno przyjemnym sensie. Było pięknie. Jeden z najpiękniejszych tripów na lizergamidach w moim życiu :)

Ale karton 1P zarzuciłem jak już "alladyn" się trochę rozkręcał :)
Take DXM and Be Happy
  • 29 / 10 / 0
Czy zarzucenie większej ilości niż standardowy blotter ( 2 blottery) wydłuży czas tripa zauważalnie? Z uwagi na brak czasu nie chciałbym, aby czas tripa był dłuższy niż 10 h, w takim sensie, że chciałbym już móc zasnąć w 11 godzinie.
"Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo."
  • 948 / 279 / 2
Nie wydłuży znacząco, za to peak będzie dużo mocniejszy, szczególnie wizualnie.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 10 / 0
Ok, dzięki, o to mi chodziło, z lizergamidow badałem tylko ALD 52 w ilości 1 i 1.5 kartona i wizualnie mnie nie zaskoczył, więc przy AL-LADzie celuję już w dawkę 1.5-2 kartony :)
"Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo."
  • 37 / 8 / 0
To dobrze mierzysz. Każdy kolejny raz jest płytszy w każdym obszarze. Plus fakt, że al lad jest "słabszy" od ald52. Więc na luzaku 2 można ładować, skoro wcześniej 1.5 ald52 pykło.
  • 5340 / 965 / 0
2 kartony i tak zawioda Cie. IMO ten lizergamid jest slaby i mentalnie i wizualnie - najslabszy z calej palety rc lizerow . Wiekszej dawki jednak nie polece , bo nie biore odpowiedzialnosci jak zareagujesz. Oczywiscie ktos moze miec inne zdanie czy odczucia wiec do konca sie mna nie sugeruj.
Jak chcesz wizualnego rozpierdolu to szukaj ETH-LAD
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1973 / 207 / 0
Mi się podobał miks 1P-LSD i z AL-LAD po kartonie. Fajny, mocny wizualnie, ale cukierkowy. Psychicznie przyjemny wręcz, ale drapieżny dzięki 1P.
Take DXM and Be Happy
  • 2131 / 278 / 0
01 sierpnia 2018ledzeppelin2 pisze:
Jak chcesz wizualnego rozpierdolu to szukaj ETH-LAD
Albo w ogóle DMT. Nie wiem, czy coś to przebije. Noc i wtedy cały znany świat znika, są tylko halucynacje. Nawet jak się popattzy pod sieboe to nie ma tam łóżka/podłogi tylko przesttzeń pełna struktur i obcyxh istot.
A różnorodność przeżyć ogromna. Jedyny ze znanych mi narkotyków przy którym ważna jest energia w otoczeniu. Jak energia będzie zła, odbije się negatywnie. Zauważysz to w następnych dniach. Jak będzie dobra, tylko skorzystasz. Jeśli nie będziesz się bać. Ale oni wszystko powiedzą, pokażą. Po lizergach nigdy nie wszedłem tak głęboko w świat energii, w świat ducha. Powyżej pewnej dawki lizergów doświadczenie przestaje być bardziej wartościowe. Przy DMT też jest ta granica, ale dużo dalej.
  • 49 / 8 / 0
Jedyny w swoim rodzaju lizergamid. Choć momentami rzeczywiście wydaje się za słaby.

Radzę jednak uważać, u mnie był w stanie dwa razy na drugi dzień wywołać lekki atak padaczki, mimo, że nigdy wcześniej, ani później czegoś takiego nie miałem.
  • 202 / 15 / 0
Czy warto brać 1 karton AL-LAD, czy lepiej już 3/4 ald a może homipt? Oczekuję euforii, wizuali.. czy AL-LAD też przenosi do tego psychodelicznego świata gdzie mózg tworzy projekcje na rzeczywistości jak ald i 1p? Szukałem trip raportów ale wszyscy piszą o 2 papierkach a ja nie chcę przedobrzyć %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.