Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 270 / 24 / 0
[mention]PlayVip[/mention] Diklazepam to 2'-chlorodiazepam, to nie jest to samo
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 52 / 2 / 0
Znany również jako Chlorodiazepam:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chlorodiazepam
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1928 / 191 / 0
To może dlatego mnie czyściło przez kilka dni. Winiłem za to energetyki i fajki, a to Dikla może.

Dziwne benzo. Niby coś czuć, ale nie wiadomo co.
Take DXM and Be Happy
  • 152 / 3 / 0
Próbowałem z paru źródeł i kompletnie nie odczuwam działania tego środka.
  • 1928 / 191 / 0
Koniec końców - nie polecam. Niby działa, ale bardzo w tle. Do tego długo. Może być dobre do redukcji, ale z racji małej znajomości substancji ciężko cokolwiek wywnioskować. Ja pomimo wzięcia 6mg i uczucia zrelaksowania miałem parcie na Klonazepam.
Take DXM and Be Happy
  • 13 / / 0
jak dla mnie to idealne benzo na zjazd po stimach, jesli chodzi o dzien po odespaniu. Fajnie rozluznia miesnie i malo wplywa na funkcjonowanie, a fajnie w tle czuc rozluznienie i poprawe nastroju. narazie testowane w mini dawkach (1mg rozlozone na dwie dawki co 2 godziny), mysle ze bez tolerki ten sort od ludzi z pasja mozna spokojnie zaczynac od 2mg, bo to 1mg naprawde ledwo wyczuwalne.

zjazd byl po skonsumowaniu blizej nieokreslonej ilosci hexen (+/- 400mg), tydzien po 7mio dniowym ciagu na hexenie, jesli ktos potrzebuje porownania. :)
  • 2897 / 617 / 10
W większych dawkach wywołuje konwulsje, w mniejszych jest anksjolitykiem.
Tylko... jakie to ma dawkowanie?
Nie wykazuje również powinowactwa do GABA-A, choć być może jest ligandem do dopiero poznawanego podtypu.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 468 / 25 / 0
To będzie niezłe gówno, nie warte zachodu...
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 15 / 1 / 0
To benzo nadaje sie do rocznego ciagu w kontekscie odstawki po tym czasie?
  • 1928 / 191 / 0
A na uj Ci roczny ciąg na benzo?
Życie Ci nie miłe?
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.