Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 758 / 44 / 0
29 marca 2018Neuronek pisze:
Jenkem. Fekalia do butelki, zostawiasz na słońcu i zamiast korka balonik. Nie wiem jak długo trzeba to tak trzymać.
rowniez polecam. za oknem ciepło zaczyna sie robic.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 65 / 2 / 0
Metakatynon oraz wycieczka do apteki po kode i DXM
  • 1016 / 97 / 0
Maczek.
The child is grown
The dream is gone
  • 567 / 53 / 0
Kolejny gimbofriendly tut...
Paracetamol oczywiście
Predzej martwy niz slaby
  • 8103 / 915 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: UJebany »
23 kwietnia 2018ChrisMoltisanti pisze:
Maczek.
PST
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 451 / 26 / 1
Znajomy z dojściami i hajs. Jak masz telefon, to rzeczywiście wszystko ogarniesz w swojej kuchni czy gdzieś tam chciał ;-)
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 538 / 66 / 0
spirytus salicylowy wypij i wio

Topic brzmi totalnie jak gimbotutorial jak sie ucpac domowym sposobem bo nie mam dojść a chce legalnie bez przypalu zeby mama nie wiedziała. Każdy kto jest into dragi zna te wszystkie latwo dostepne specyfiki, wiec pewnie twórca tematu dopiero zaczyna.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 1425 / 81 / 0
schrupaj cipacza
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.