Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 96 / 5 / 0
No elo, szybkie pytanie. Wam też tak strasznie włosy stają dęba po amfie? Jeszcze ta gęsia skórka ;-) Lubię strasznie to uczucie, ale mam wrażenie, że po każdym takim dobrym szczurku i kilku godzinach gdy te włosy tak stoją, za każdym razem następnego dnia są wyraźnie słabsze i wypadają. To normalne??? Miał ktoś tak z was? Ja rozumiem po ciągach, niedobór mikroskładników itd, ale kurwa po jednym szczurze? Odżywiam się w miarę dobrze, wodę podczas też piję, a za każdym razem dzieje się to samo. O chuj tu chodzi?
Jest na to jakieś biologiczne wytłumaczenie? Włosy i tak już mam przerzedzone, nie chcę kurwa być łysym, rozumiecie. Tym bardziej, że jestem niedzielnym ćpunem raczej. Raz w miesiącu biorę max.
Dzięki za odp. Heheszki i protipy "ogól się na łyso i problem z głowy" wypierdalać. Ścierwo biorę do klubu, żeby mieć gatkę i wyrywać laski, będąc łysym byłoby mi o wiele ciężej ;)
Edit: po 3cmc mam to samo jak coś. Z kolei po metylofenidacie wcale.
  • 4894 / 853 / 0
Ja jak mam dobre ciary na całym ciele, głowie też to wiem że amph jest dobrej jakości. Ale włosy dęba nie stają, takie wrażenie "ciarki na głowie" to tak, ale z włosami u mnie to nie ma nic wspólnego, nie stają dęba, rozumiem że to takie wrażenie ale ja to bym po prostu określił jako ciary. To typowe, wiele osób tak ma.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 29 / 0
Zawsze po amph mam gęsią skórkę i włosy stają dęba. To chyba normalne jak jakość jest git:) uwielbiam te mydlinowe spływy:D
rchiro the best
  • 5 / 1 / 0
Ciarki i włosy dęba to norma. Ale na bombie pij lepiej izotoniki i soki. Woda mocno Cię wypłuka na fazie.
Wypadające włosy możesz sobie wkręcać lub masz niedobory witamin. Kup sobie jakiś suplement ze skrzypem polnym ;-)
  • 33 / 7 / 0
Mi po amph nie stają dęba, ale po 3cmc już tak, wiec rozumiem. Ogólnie mi przez stimy zaczęły włosy wypadać, więc pewnie normalka. Chociaż nie rozumiem, czemu wypadają Ci też te z rąk :/
Rzucić narkotyki? Okay. Ale co potem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.