24 kwietnia 2018Demis pisze: Tak, ale brałem inne, ale tylko o krótkim czasie działania, np Etizolam.
Te benzo to zagadka. Jakaś Heroina wśród Benzodiazepin.
Myślę co dorzucić. Jedno piwko kuracji nie skasuje? Może inne benzo?
Jest już bosko. Poszło 5mg
24 kwietnia 2018BlackHoodie pisze: Życze ci powodzenia ja jadłem 7 dni i teraz jest straszna bieda przy odstawce, od paru dni redukuje dawki, ale i tak trzeba będzie cierpieć.
MEGA PROTIP: ZACZNIJ OD 0.25MG
22 kwietnia 2018BlackHoodie pisze:No to benzo niestety jest bardzo niebezpieczne iż działą bardzo przyjemnie i ciężko sobie odmówić. Biorę już ponad tydzień i niestety już pojawiły sie problemy z odstawieniem. Dzięki temu zmierzyłem ile to siedzi w organizmie i wychodzi na to, że około 30h.22 kwietnia 2018pampuk pisze: [mention]hertz[/mention] dobrze prawisz i na pewno z czasem namiesza :-) do każdej substancji z szacunkiem należy podchodzić żeby później nie było płaczu i lamentowania.
Ale jakość i działanie obecnej flu ma qrewsko wysoki potencjał uzależniający. Taki "wonderdrag" - od dawki zależy osiągnięcie oczekiwanych korzyści....od przyjemnego rozluźnienia, usunięcia lęków, poprawy nastroju aż po wbicie się do łóżka i przespanie całej nocy :-) no i ten czas działania... mega.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
25 kwietnia 2018Fister pisze:No ja za to podziękuję, brałem to tydzień i po dwóch dniach od ostatniej tabletki się zaczęło, od poniedziałku dopiero do siebie dochodzę. Odstawiłem to i jak wszystko zeszło myślałem, że umrę. Ataki paniki i nerwicy, bezsenność ok 3 dni płytki sen i straszne samopoczucie. Nie wiesz jak iść siedzieć, rozmawiać. Po 3mc ćpania innych benzo nie przeszedłem czegoś takiego.22 kwietnia 2018BlackHoodie pisze:No to benzo niestety jest bardzo niebezpieczne iż działą bardzo przyjemnie i ciężko sobie odmówić. Biorę już ponad tydzień i niestety już pojawiły sie problemy z odstawieniem. Dzięki temu zmierzyłem ile to siedzi w organizmie i wychodzi na to, że około 30h.22 kwietnia 2018pampuk pisze: [mention]hertz[/mention] dobrze prawisz i na pewno z czasem namiesza :-) do każdej substancji z szacunkiem należy podchodzić żeby później nie było płaczu i lamentowania.
Ale jakość i działanie obecnej flu ma qrewsko wysoki potencjał uzależniający. Taki "wonderdrag" - od dawki zależy osiągnięcie oczekiwanych korzyści....od przyjemnego rozluźnienia, usunięcia lęków, poprawy nastroju aż po wbicie się do łóżka i przespanie całej nocy :-) no i ten czas działania... mega.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.