Niektórzy polecają nootropy, ale moim zdaniem ładowanie w siebie kolejnych substancji w taki wypadku jest średnim pomysłem.
Warto też zrobić podstawowe badania lekarskie, krew, mocz, tarczyca. Tylko skonsultuj je potem z lekarzem i stosuj się do jego zaleceń (powiedz też o tym światłowstręcie, bo to może mieć znaczenie).
M-ka wypłukuje Ci serotonine, niszczy neurony itd
Dlatego powinno się to brać w odstępach (najlepiej 3/4 tygodniowych), by organizm się zregenerował.
Sam kiedyś waliłem M-kę codziennie w srogich ilościach i... nie dawała takich pięknych chwil jak na początku, tylko otumianiała.
PO DRUGIE... nie wiem jak u innych u mnie MDMA działało tak, że gdy spożyłem np w trasie autem (nie ja kierowałem) albo gdy oglądałem film w pokoju wieczorem to zamulało, ale identyczna dawka na imprezie klubowej robiła pogrom.
Zrób to co wyżej kolega napisał.
Rób przerwy, sport/aktywność/ruch i w dieta bogata w minerały i witaminy, pełna owoców, warzyw i mięsa :D
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.