Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 119 / 5 / 0
Witam, mozecie powiedziec mi jak mniej wiecej chodzi czlowiek po okreslonych ilosciach alko? Mozecie podawac a wodce czy ilosciach piw. Kiedys sie nawalilem pol litra to kolega mowil ,ze sie zataczalem ale mi sie dobrze chodzilo i nie wydaje mi sie zeby jakos strasznie zle bylo bo potem szedlem z nim kawalek. Mowil ze chodzilem z lewej do prawen sciany ale chyba cos wyolbrzymia. Mysle ze jedynie lekko mnie chwialo :old:
  • 916 / 171 / 0
Mogę ci wysłać artykuł o motoryce człowieka odurzonego (też) alkoholem.

Ale temat jest bez sensu, ja ile bym nie wypił i z czym bym nie zmiksował to nawet na rękach chodzę. Wyjątkiem jest pcm i łyczek clonazolamu.

Ale chyba nie o to chodzi?
Albo niech chociaż ktoś to zmieni na „alkohol a motoryka”
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 8103 / 914 / 0
Ja wypilem litr wina to chodzilem normalnie, 3-4 bro 6 % tak samo motoryka w normie.Ale juz 6-7 piw + wino zaczalem sie zataczac.Ale i tak to nie jest miarodajne, poniewaz na kazdego inaczej alkohol dziala.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 468 / 25 / 0
Wszystko zależy od wagi, tolerancji, psychiki, temat raczej do usunięcia.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 5383 / 990 / 0
Ciekawszym tematem jest jak chodza dlugoletnie alkusy. Kazdy chodzi w taki sam sposob. Spiete ramina, zgiete w lokciach i szczudlowaty chod.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.