- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
po ~1.5h 80mg 5-MAPB
po ~1h dorzutka 80mg 5-MAPB
W sumie mój pierwszy flip :cheesy: /edit: a nie, kiedyś na woodstocku brałem 5-MAPB po 5-meo-mipt ale był dłuższy odstęp
Benzofuran po wczytaniu się wyłączył psychodelik, a poza tym było bardzo przyjemnie chociaż spodziewałem się większej mocy (5-MAPB ma już 2.5 roku, może to dlatego).
W momencie zazębiania się efektów sajko i empato dostałem wyostrzonego dotyku, charakterystycznego dla NBOMów, niestety szybko efekt minął.
Brak zwały (poza rozleniwieniem) albo ją przespałem. Afterglow trwa już drugą dobę.
Zapalenie mj pod koniec działania 5-MAPB spowodowało zagłębienie w świat wewnętrzny, senność i utratę pamięci krótkotrwałej. Nie wzmocniło psychodelii. Nie polecam.
Następnym razem spróbuję z większą dawką HOMIPTa, a może zamiast niego lizergamid?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Tak, spoko połączenie, choć i tu jest zwiększona możliwość zapętleń z powodu szalejącej dopy i nor. Generalnie najlepiej wybierać czysto serotoninowe profile.
Pamiętaj, że najpierw grzyby potem piona.
Myślę, że chodzi o zwiększone prawdopodobieństwo psychozy czy bad tripa przy miksie z mj. Na podobnej zasadzie co przy stimach. Efekt nakręcenia wzmaga to.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.