...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2942 / 245 / 0
Siema, trzy pytania na szybko (wiem, RTFM, ale jestem na skręcie więc STFU):
1. Rzucam całkiem opio, co jeść w tym czasie (tydzień-dwa) aby nie latać co chwilę do kibla ? Po ostatniej nocy jelita chyba w nim już zostawiłem.
2. Jaka dawka etizolamu odpowiada 2mg klonazepamu ?
3. Żarłem średnio 6mg klonazepamu dziennie (3x2mg - rano, popołudnie, wieczór) - w jakich dawkach i z jaką częstotliwością dawkować etizolam aby być mniej-więcej na tym samym poziomie ?

Dziękuję wszystkim za sensowne odpowiedzi.
  • 34 / 7 / 0
1) Biały ryż, gotowane ziemniaki, marchwiankę.
2)
etizolam = 1mg = Clonozepam = 0.5mg = diazepam = 10mg (oral)
http://www.bluelight.org/vb/archive/ind ... 18528.html
3) Ze względu na krótki t1/2 najlepiej brać dwa razy na dobę po 1mg. Możesz też więcej, ale eti ma spory potencjał uzależniający
  • 375 / 102 / 0
- przeciery dla dzieci, tylko trzeba doprawić
- jogurty, kaszki dla dzieci (są bardzo odżywcze)
- owoce
- zielona herbata i dużo wody na wypłukanie
- witamina C
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5143 / 894 / 0
To zalezy czy masz jeszcze swoje zęby czy juz nie. Wtedy Ci napisze najlepsza diete :D

owoce: banany (są bogate w potas, pierwiastek tracony podczas odwodnienia organizmu).
warzywa: marchew, ziemniaki, podobnie jak owoce, w postaci gotowanej lub pieczonej
zboża : ryż, kleik ryzowy z jablkiem , kaszka jeczmienna
suchart , stary chleb;

woda wysoko zmineralizowana - jan, zuber, slotwinka
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.