ODPOWIEDZ
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
[quote="Wizeush"]
True, true.. MDMA przyjete donosowo powoduje pociety film, juz przy ilosci 150mg. Ale wrazenia nie do opisania.
I jest inaczej niz z MDA ( nie wiem czemu ApesNS nazywasz MDA jako MDM, nie wiem co to MDM ]

A jak nos sie zachowuje? Słyszałem że trochę bolesne jest wciąganie MDMA, jakoś nigdy się nie skusiłem.
Czas działania i wejście podobne jak przy podaniu doustnym?
Ja na święta i sylwestra zakupiłem co nieco i myślę że będzie miło, kryształy od M.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan wojtas »
humite pisze:
A jak nos sie zachowuje? Słyszałem że trochę bolesne jest wciąganie mdma, jakoś nigdy się nie skusiłem.
Jeśli chodzi o kryształy od M., to wciągane wchodzą dosyć gładko. Przynajmniej dla mnie...
Wolę je wciągnąć niż np. zjeść w kapsułce, bo nie trzeba czekać aż się załadują i można łatwo skorygować dawkę.

Z tym, że to wg mnie nie jest mdma, tylko coś podobnego. Ale mogę się mylić.
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Drozda »
Denerwuje mnie to że tutaj każdy mówi co innego i nie wiem komu mam wierzyć
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Drozda pisze:
Denerwuje mnie to że tutaj każdy mówi co innego i nie wiem komu mam wierzyć
Możesz bardziej to sprecyzować? Forum służy do wymiany poglądów, a one z natury są subiektywne, szczególnie takie związane z odmiennymi stanami świadomości :)
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
humite pisze:
Ja na święta i sylwestra zakupiłem co nieco i myślę że będzie miło, kryształy od M.
I jakie wrażenia po tych kryształkach od M. ?
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
humite pisze:
A jak nos sie zachowuje? Słyszałem że trochę bolesne jest wciąganie mdma, jakoś nigdy się nie skusiłem.
Czas działania i wejście podobne jak przy podaniu doustnym?
Z nosem jest luz, przynajmniej jak wciagasz proszek, bo krysztalow nie probowalem ciagnac. Bardziej mnie krzywi po speedzie ;) Czas dzialania zalezy od tego ile wyciagniesz, wejscie i bania sa wiele mocniejsze niz doustnie i wchodzi ok 10 min ;) A i jezeli masz dosc duze krzysztaly to zawsze mozesz je zgniesc i wciagnac na luzie ;-)
Back inna' town
  • 179 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrMeth »
Co do krysztalow od M to dziwna sprawa z tym wciaganiem. Na 1 raz wciagnalem ~150mg i po 40 minutach czulem sie jak na granicy autosugestii ze cos sie dzieje. No to dociagnalem kolejne 150mg co dalo dawke 250mg i na jakies 15-20 minut wkrecilo mi sie na troche intensywniej ale odrazu opadlo. Bylem strasznie niezadowolony, ze to jest jakas lipa i w ogole niewiadomo co. Zeby bylo dziwniej, to robilem to z 3 kumplami, z czego 1 drugiej dawki 150mg nie wciagnal tylko wypil z plynem i... Wykrecilo go. Ale ten kolega w porownaniu ze mna i reszta kolegow doswiadczenie w pigulach ma moze 3 razy mniejsze.

Nastepnym razem, mocno zniechecony dawka 250mg donosowo, odwazylem 500mg i rozpuscilem w wodzie. Wypilem. Bylo to DUZO za duzo... Nie wiem o co chodzi, rozne partie jego krysztalu sa roznej czystosci? Czy mamy z kolegami niedrozne nosy?

Co do tego czy krysztaly od M. to MDMA czy nie to niedlugo przekonam sie, zalatwilem sobie probke tez "MDMA" z innego zrodla, ale duzo duzo drozsza. Mam nadzieje ze bedzie duza roznica. Aczkolwiek jezeli roznica bedzie miazdzaca to oplacalnosc tego bedzie pod duzym znakiem zapytania...
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Krysztaly od Pana M. niepolecam, gdyz typek zaczal robic wyjebki, wiec nie dajcie sie wyjebac temu panu. Nie jest to MDMA tylko MDEA. A przyjete donosowo zmasakrowalo mi sluzowke. Nigdy nie wciagalem cos tak siekajacego sluzowy. Ogolnie po tych klrysztalach jest dobrze, ale nie jest to MDMA wiec nie ma co liczyc na jego efekty. Jest b.milo ale nie chce sie ani tanczyc, ani rozmawiac za uzo jak to jest przy MDMA. Jeses po prostu nacpany ;).
Bless !
  • 179 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrMeth »
Wyjebki tzn przycina na ilosci czy poprostu nie wysyla? Zwazylem to co dostalem, PRAWIE sie zgadzalo pomijajac fakt ze zamowienie otrzymalem zawiniete w PLASTER (!!!) i do kleju troche sie poprzyczepialo... Nie rozumiem czemu nie moze tego wsypywac do samar... ?
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2007 przez MrMeth, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ctk »

Krysztaly od Pana M. niepolecam, gdyz typek zaczal robic wyjebki, wiec nie dajcie sie wyjebac temu panu. Nie jest to MDMA tylko MDEA.
Hmm wczesniej tak bardzo je polecales a teraz... skad taka nagla zmiana pogladow? Zaczales cos innego dostawac? Czy moze po prostu za czesto to bierzesz ;)

ogolnie dziwna sprawa, dzis to wezmie po dwoch tygodniach przerwy i ladowanie malymi dawkami 5-htp, zobaczymy efekty.

PS. Dziwna sprawa, bo dwoch qmpli ktorzy to brali nie poczuli nic, poza "oznakami zewnetrznymi" uzycia, zadnej euforii itp. A zdrowe chlopy jak dęby. ;/ strange...

Peace&Love&Exctasy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.