ODPOWIEDZ
  • 542 / 37 / 0
29 grudnia 2017MooDY5_2 pisze:
nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi na pytanie zadane na samym poczatku. Czy jesli mam pigule 270mg i podzielę ja na 3 to bd jak 90 jedna porcja? mega wazne
Na twoim miejscu bym nie brał bo moze ci zrobić tak, że będziesz sie pytać, czy imię i nazwisko to dwa słowa.
  • 1345 / 147 / 8
wziąłem heinekena zielonego z przedziałką. połówkę już czułem dziś cała i mnie wypierdala z wrotek, kurwa jakie to mocne.
pytanie brzmi: czy to aby na pewno XTC?
zapach pixy jest podobny to jakiegoś ketona, charakterystyczny, słodki zapach podobny do 3mmc czy innego kryształu, czuje się wystrzelony, duże gały i wyczuwalna stymulacja wraz z euforią, piłem piwo i zapaliłem trochę trawy, pixe wrzuciłem po jedzeniu około 21. :-|
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 98 / 4 / 0
21 lutego 2018cbsz pisze:
wziąłem heinekena zielonego z przedziałką. połówkę już czułem dziś cała i mnie wypierdala z wrotek, kurwa jakie to mocne.
pytanie brzmi: czy to aby na pewno XTC?
zapach pixy jest podobny to jakiegoś ketona, charakterystyczny, słodki zapach podobny do 3mmc czy innego kryształu, czuje się wystrzelony, duże gały i wyczuwalna stymulacja wraz z euforią, piłem piwo i zapaliłem trochę trawy, pixe wrzuciłem po jedzeniu około 21. :-|
tak to na pewno XTC, tylko przedawkowałes, tez je brałem i sa jedne z mocniejszych na rynku , zaczynaj od polowki
  • 1 / / 0
Jak można pisać, że "to na pewno to" skoro gość nigdzie nie pisze, że to przebadał w jakimś laboratorium lub odczynnikami (co akurat też nie daje odpowiedzialności)? Ludzie, trochę rozwagi. Pixy może klepać każdy w domu młotkiem. Albo głową. :wall:

STARY, nie wiemy co to było. I jak zjadłeś, to już też się nie dowiesz. Zdrowia życzę, a na przyszłość polecam wizytę na sin.org.pl.
  • 1345 / 147 / 8
zasnąłem bez problemu, czuje się dobrze.
po całej było lepiej niż po połówce.
gdzieś mam odczynnik do MDMA, przetestuje chyba.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 5792 / 1188 / 43
Jak dla mnie, starego wyjadacza - 600 mg to już całkiem dużo. Nie żebym nie ogarniał, czy coś. Po prostu nieprzyjemne efekty fizyczne, w tym bardzo silne oevy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 6 / / 0
które z tych byście polecili na impreze? [ external image ]
Uwaga! Użytkownik quickcandy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Warto, jeśli masz ochotę na przytulanie i uprawianie miłości z drugą połówką. Strasznie empatyczna piguła, duża otwartość do ludzi i znika wstyd.
Uwaga! Użytkownik quickcandy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 15 / 0
150 mg + 130 mg po 3h i jest git (M w krysztale), długi czas leciałem w ten sposób. Od jakiegoś czasu do pierwszej dawki dorzucam jeszcze 30-40 mg fety i faza jest wyraźnie wzmocniona, potrzeba dorzutki nadchodzi dopiero po 5h od pierwszej dawki.
  • 18 / / 0
Da coś dorzutka rzędu 40-50 mg po +- 100-130 mg, po 2-3 godzinach? Waga 60 kg
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.