Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Nazwa: Vader
Kolor: czerwony
Kształt: w kształcie maski vadera
Logo: maska vadera
Gdzie kupione: Wrocław
Ktoś coś wie?
Kolor: Jasnoniebieski
Kształt: Okrągłe 0.05g
Logo: supermana
Gdzie: internet
Kiedy: styczeń 2018
Komentarz dodatkowy: nie są za mocno zbite, brak opisu zawartości, ktoś próbował tej wersji?
nie są jakoś zachwycająco dobre. w sobie ma może 80 mg MDMA, na pewno nie powyżej 100. moim zdaniem słabe i nie warte uwagi. :-)
29 stycznia 2018mdshure pisze: Pytanie
Nazwa: Smile Face ?
Kolor: zielony
Kształt: okragly jak na zdj
Logo: z jednej strony usmiechnieta buzka, z drugiej podziałka
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: grudzień 2017
Dodatkowe komentarze: Wie ktoś co tam siedzi?
[ external image ]
możliwe, że zielone mogą być podobne, ale nie daje pewności!
daj znać co i jak. ;)
29 stycznia 2018wariatnakaftan pisze: U mnie tez latały te maski i barcelona, ale nie moglam znalezc opisu nigdzie i odpuscilam. Kumpel mowil, ze po tych maskach bania jest taka horrorowata i ciezka, wiec sie balam brać, bo myślałam, że dużo dodatkow ma.u mnie były po 20.
Pytanie
Logo: mitsubishi
Kolor: żółty
Gdzie kupione: Poznań
Logo: chupa chups
Kolor: niebieskie
Gdzie kupione: Poznań
Ktoś coś wie o tych guzikach? Podobno maja koło 300 MDMA obydwa.
wzięłam z kolegą i z koleżanką po całej. wjechały dość szybko, bo po jakoś 30 minutach. dużo euforii, gadatliwość, chęć poznawania ludzi ile wlezie. lekkie omamy wzrokowe albo tylko ja tak miałam.
kiedy wracaliśmy do domu z dala widziałam wózek z dzieckiem i jakąś kobietę. obraz z wózkiem i kobietą rozpływał się, kiedy podchodziłam bliżej. to było naprawdę dziwne.
zjazd po 4h chyba. polecam gorąco!
Kolor: Jasno żółte
Kształt: Głowa klona z Star Wars
Logo: Głowa klona z Star Wars
Gdzie kupione: Małopolska
Kiedy kupione: listopad i grudzień 2017
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: Dość średnie, było w nich MDMA ale oprócz tego jeszcze coś, moim zdaniem feta. Wchodziły ok 40 min. Jadłem parę razy i powiem tyle, że 1 to za mało. Po 2 zjedzonych na start peek był juz o wiele przyjemniejszy i bardziej pluszowy. Tabsy są dość kruche a w środku widać kryształki
Ocena działania: 6,5/10
Dodatkowe komentarze: Chyba nadal są
Nazwa: Superman
Kolor: Różowy
Kształt: diament z logiem supermana tylko z jednej strony
Logo: Superman
Gdzie kupione: Gdańsk
Ktoś coś wie? Bo w internecie krążą stare artykuły o różowych supermanach z PMMA
Kolor: Szary
Kształt: Pastylka
Logo: Duracell MDMA POWER NL+
Gdzie kupione: pomerania
Kiedy kupione: luty 2018
Dodatkowe komentarze: Z tego co się orientuje to z NL, test marquisa po 15 sek - ultraczerń - więc wszystko na swoim miejscu, podobno 220 i z tego co internety mówią, tyle jest.
Nazwa: Rolex
Kolor: żółty
Kształt: okrągły
Logo: Korona, rolex
Gdzie kupione: łódzkie
Dodatkowe komentarze: przedziałka z tyłu.
Nazwa: Serce, love
Kształt: Serca
Logo: Love
Dodatkowe komentarze: Napis love z dwóch stron.
Nazwa: Mortal kombat
Kolor: brudny żółty?
Kształt: okrągły
Logo: Smok, mortal kombat
Dodatkowe komentarze: przedziałka z tylu.
Wie ktoś coś na ich temat? Podobno któreś mega kwasowe? 8-(
Nazwa: ?
Kolor: brudna biel/roz
Kształt: kolo
Logo: S
Gdzie kupione: malopolskie
Dodatkowe komentarze: ktoś coś wie?
18 lutego 2018natan54 pisze:Nazwa: Skorpion/abarth09 lutego 2018janekowalski83 pisze: Pytanie
Nazwa: Skorpion/abarth
Kształt: Tarcza z logo Abarth'u
Logo: Logo Abarthu'u z charakterystycznym skorpionem
Gdzie kupione: Lbn
Kiedy kupione: Luty 2018
Dodatkowe komentarze: Szukałem w najgłębszych czeluściach internetów. Wie ktoś coś o tym?
Kolor: różowy
Kształt: Tarcza z logo Abarth'u
Logo: Logo Abarth'u ze skorpionem
Gdzie kupione: Wrocław
Kiedy kupione: W połowie lutego 2018
Opis: Pierw wyruszając na imprezę, zarzuciłem żółte Mitsubishi. Wybawiłem się, wyskakałem, pogadałem, sporo piłem. Gdy zaczęło mi schodzić, dostałem opcję by zarzucić skorpiona. Czułem się w miarę okej na zjeździe z Mitsubishi, ale jak zaczęła mi wchodzić różowa piguła głowa z tyłu zaczęła mnie dość mocno bolec, każdy ruch, a tym bardziej podskok był bolesny. Zero żadnej fazki, cały czas tylko uczucie jakby miała wejść, co nigdy nie następuje. Nie da się usiedzieć w miejscu, oczy sie same zamykają, opadają na dół, mała gadatliwość. Przed zarzuceniem jej miałem dość spore źrenice, praktycznie tęczówki nie było, gdy "weszła" ta różowa, źrenice znacznie się zmniejszyły i były delikatnie większe od zwykłych. Koleżanka która brała ze mną to samo, w tym samym czasie, odczuwała ten sam ból głowy, niechęć do tańczenia, do czego kolwiek.
Może gdybym wziął samego skorpiona było by inaczej, ale moim zdaniem nie jest warte.
Ocena: 2/10
Dodatkowe komentarze: Była by 1, ale dam 2 bo dość długo trzymało + problemy z oddawaniem moczu.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/9/96dec42d-9362-4a1d-9a1f-5ebb1346c09d/kratom.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250930%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250930T061902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=c316624fcfaee290ef64ed84d5635f2ec480b7ed55b3736ec43b1e07b90252c3)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjpl924.jpg)
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami
Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/bijemy_europejskie_rekordy.jpg)
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria
Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/alko24h.jpg)
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”
Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.