Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ idn . Na pierwszy raz trzy orzechy mogą byc . Po gałce gada się bez problemu , nawet lepiej niż na trzeźwo . Problemem jest to jak będziesz wyglądał jeśli na Ciebie podziała . czerwony oczy , blada twarz i odór z gęby . Na pierwszy raz to proponuje samotne warunki abys zjarzył faze a dopiero potem do ludzi .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
o rodzinę chodzi i ludzi w interdupie. wygląd to mnie tam pikuś, na to akurat w ogóle uwagi nie zwracają. ;)
szatan
  • 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
czasami na galce mozesz zawiesic sie w czasie czyli mowisz cos do goscia i wydaje Ci sie ze mowisz plynnie a tak naprawde miedzy slowami moze byc po kilka lub kilkanascie minut przerwy. Ja kiedys bylem w sklepie i tak sobie patrze na jogurcik i patrze i patrze... potem patrze na ludzi ktorzy stali w kolejce i dopiero sie obciolem ze chyba z pol godziny kontempluje ten jogurcik. Trodno jest czasami pozbierac mysli po galce i formulowanie dlugich wypowiedzi jest niezwykle meczace. Mowa raczej wyrazna , pisac nie probowalem.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Bill pisze:
Eee, no jak nie pozwolił? Mówiłem tylko żebyś sama nie "wdupcała" ;] Bo jesteś zbyt nieobliczalna, zjemy razem kiedyś ;) Ja w sobote prawdopodonie 8 gałeczek "wdupce" :D
LUL. Co ja jestem? :D

A Billy zjadł, położył się i miał wstać o 2 i zaspał, hahhaa :diabolic:
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 2 / 0
próbowałem wrzucić gałkę ale nie wyszło ;/ jak przez miecha po pierwszym razie nie mogłem nawet czytać, teraz udało mi się otworzyć paczkę miazdze orzecha i chuj, kibel wita :nuts: haftować nie haftowałem ale wyrobić nie mogę, tego zapachu, zapach z cytryny znieczula trochę, macie jakieś własne metody na to? ;/

może wyjściem będzie przygotowywanie sie na wolnym powietrzu, ale teraz to zimno jest ;/
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2007 przez Antydemagog, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba powodu do morderstwa,
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ Antydemagog / Co Ty gadasz ? Aż taki wrażliwy jesteś ? Dla mnie gałka jest w porządku . Rzygałem tylko raz w życiu , po za szybkim zaaplikowaniu 6 orzechów .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
ironia pisze:
Bill pisze:
Eee, no jak nie pozwolił? Mówiłem tylko żebyś sama nie "wdupcała" ;] Bo jesteś zbyt nieobliczalna, zjemy razem kiedyś ;) Ja w sobote prawdopodonie 8 gałeczek "wdupce" :D
LUL. Co ja jestem? :D

A Billy zjadł, położył się i miał wstać o 2 i zaspał, hahhaa :diabolic:
Nieobliczalna, a co? Może nie? Kto chciał skakać do kanału ostatnio? Kto prawie narzygał na niemców? Kto podskakiwał jak w przedszkolu przez zaludnioną starówke? Kto siadał na ziemi na zatłoczonej Motławie? Kto udawał dałna pod choinką? :D :D :D

A Billy się w końcu obudził, ale troche późno, ale jeszcze się załapał na zniszczenie umysłu hemi-sync :D No i cały następny dzień (wigilia ;] ) też byłem naćpany ;]
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Kamis na stole o 18 go wpierdole :-p Ale pierwszo opiat, yyy obiad* :o) :diabolic: :cool: %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
a ja zjadłem 1/2 orzecha bo mi pill smaka narobił %-D
pożądany efekt osiągnąłem dzięki tej gałce (+piwa się rozumie ^_^ ) i jest cool :cool:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
1/2 orzech i efekt? to niemozliwe tyle to zjadasz w pierniczkach torunskich :-D Minimalna dawka to chyba trzy orzeszki sredniej wielkosci na 60-70 kg masy ciala. No chyba ze ktos uczulony?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.