...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 40 / 7 / 0
Tu zapewne pojawi się ta bariera lęku, strachu przed zaryzykowaniem/otworzeniem się. Zdecydowanie to właśnie strach (czyt. wpojona bezsilność - czy jak to tam sobie nazywacie) powstrzymuje człowieka przed ruszeniem naprzód.

To forum bardziej wpierdala niż szatańska alfa miała to w naturze.

Słonik.
Energia kosztuje.
  • 38 / 1 / 0
Zacząłem leczenie
Dostałem Mianseryne i jadą już do mnie suplementy
5-HTP
Acetyl L-Tyrozyna
Alpha-GPC 50%
fenibut
DMAE
Wszystko to zamówiłem aby wreszcie udało mi się urwać przed nałogiem. Dostałem jeszcze Solian (Amisulpiryd)
Co sądzicie o mianserynie ? Da radę ?
Myślałem aby później do niej dorzucić Asentre(Serotonine).
Będę tutaj pisał o moich postępach

Na ciężkie chwile dostałem jeszcze Afobam. Nie zamierzam z tym przesadzać bo już wjebany w benzo byłem
  • 40 / 7 / 0
:D :D :D

Przez Ciebie naplułem sobie do talerza.

To tak jak z rzucaniem papierosów... dopiero przy filtrze.
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2018 przez klucz ptakow, łącznie zmieniany 1 raz.
Energia kosztuje.
  • 1957 / 230 / 0
Porzucić wszystko to wszystko odzyskać. Tak uczą stare księgi…
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
Zwiewnie brzmi "rzucam wszystko"
Banalny w swej poważności text to jest.
  • 38 / 1 / 0
Ale o co Wam chodzi bo nie bardzo rozumiem ? O to ,ze biore antydepresanty ? Trudno odstawic na slucho
  • 542 / 37 / 0
14 lutego 2018TheMan13 pisze:
Zacząłem leczenie
....
fenibut
...
dostałem jeszcze Afobam.
O to kułwa chodzi.
  • 38 / 1 / 0
A co z fenibutem jest nie tak?
Afobam dostałem po prostu od lekarza nie chciałem jego.
Do dzisiaj nawet go nie wykupiłem.
Afobam miał być na skutki uboczne leków.
Ale go nie stosuje
  • 3244 / 555 / 0
Czepiają się bo powrót do zdrowia w tym wydaniu wygląda komicznie.
Tylko rzucając wszystko, odzyskasz wszystko - dobrze ten ćpun wyżej napisał, taka jest prawda. Takie leczenie to tylko chwilowe wsparcie, fizycznie można wyzdrowieć i tak. Psychicznie się nie zmieniasz a od podjęcia decyzji powinieneś, jesteś tylko na urlopie. Nawet po pełnym odstawieniu psychika wobec narkotyków się nie zmienia, ale tak to można chociaż pewne rzeczy przepracować i o tym zapomnieć, a tu na mocnych lekach ni chuja, autokontrola do końca życia, przejebane troche to męczące dla kogoś tak słabego co ulega używkom, nie? :-|

Życzę oczywiście jak najlepiej, co byś się nie wpierdolił z deszczu pod rynne.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1957 / 230 / 0
Nie pierdol. Psychicznie też się da w końcu zacząć cieszyć życiem bez dragów.
17 lutego 2018pomasujplecki pisze:
z deszczu pod rynne.
[ external image ]
16 lutego 2018TheMan13 pisze:
Afobam dostałem po prostu od lekarza nie chciałem jego.
Do dzisiaj nawet go nie wykupiłem.
a jak ktoś chce, to co by nie robił, a to te kurwy mu nie chcą zapisać :retarded: Sprawdź skrzynkę pocztową, bo pewnie już dostałeś kilka propozycji odkupienia recepty %-D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.