To forum bardziej wpierdala niż szatańska alfa miała to w naturze.
Słonik.
Dostałem Mianseryne i jadą już do mnie suplementy
5-HTP
Acetyl L-Tyrozyna
Alpha-GPC 50%
fenibut
DMAE
Wszystko to zamówiłem aby wreszcie udało mi się urwać przed nałogiem. Dostałem jeszcze Solian (Amisulpiryd)
Co sądzicie o mianserynie ? Da radę ?
Myślałem aby później do niej dorzucić Asentre(Serotonine).
Będę tutaj pisał o moich postępach
Na ciężkie chwile dostałem jeszcze Afobam. Nie zamierzam z tym przesadzać bo już wjebany w benzo byłem
Przez Ciebie naplułem sobie do talerza.
To tak jak z rzucaniem papierosów... dopiero przy filtrze.
Banalny w swej poważności text to jest.
Afobam dostałem po prostu od lekarza nie chciałem jego.
Do dzisiaj nawet go nie wykupiłem.
Afobam miał być na skutki uboczne leków.
Ale go nie stosuje
Tylko rzucając wszystko, odzyskasz wszystko - dobrze ten ćpun wyżej napisał, taka jest prawda. Takie leczenie to tylko chwilowe wsparcie, fizycznie można wyzdrowieć i tak. Psychicznie się nie zmieniasz a od podjęcia decyzji powinieneś, jesteś tylko na urlopie. Nawet po pełnym odstawieniu psychika wobec narkotyków się nie zmienia, ale tak to można chociaż pewne rzeczy przepracować i o tym zapomnieć, a tu na mocnych lekach ni chuja, autokontrola do końca życia, przejebane troche to męczące dla kogoś tak słabego co ulega używkom, nie? :-|
Życzę oczywiście jak najlepiej, co byś się nie wpierdolił z deszczu pod rynne.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
17 lutego 2018pomasujplecki pisze: z deszczu pod rynne.
16 lutego 2018TheMan13 pisze: Afobam dostałem po prostu od lekarza nie chciałem jego.
Do dzisiaj nawet go nie wykupiłem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.