06 stycznia 2018Mendeleev pisze: Ja z kolei tego nie polecam. Po wapo mocnego haze w amsterdamskim coffieshopie, wielkich buchach bez dymu trzymanych długo, nie byłem w stanie określić po spaleniu, czy mój oddech jest płytki czy głęboki. Bardzo ciezki stan i mocna zmiana percepcji, trudno mi było określić w jaki sposób odczuwam wdychane powietrze.
10 stycznia 2018Cyrenaik pisze:
Był to taki mini bad trip czy nie polecasz ze względu na potencjalne zagrożenie dla usera ?
Jednym słowem trawa to psychodelik, i im wyższe stężenie i dawka tym bardziej to widać, zmiana percepcji i odrealnienie jest spotęgowane.
Mimo, że jest uważana za bezpieczny psychodelik, tak w ekstremalnych dawkach trzeba podejść do tego z pokorą podobną jak do cięższych sajko.
12 lutego 2018Gibi420 pisze: Polecam mleko z konopi :finger: Nic mnie jeszcze tak nie poskładało. Siedzieliśmy z ziomkami 3 godziny upaleni jak dzikie świnie, a to jedynie po wypiciu jednego małego łyczka :cheesy: Nie ma nic lepszego niż wyrobu spożywcze z ganji :yay:
ad hoc
odrealnienie... zmieszaj z DXM!
12 lutego 2018trotyl20 pisze:upaleni? to wy paliliscie to mleko czy piliscie hmm?12 lutego 2018Gibi420 pisze: Polecam mleko z konopi :finger: Nic mnie jeszcze tak nie poskładało. Siedzieliśmy z ziomkami 3 godziny upaleni jak dzikie świnie, a to jedynie po wypiciu jednego małego łyczka :cheesy: Nie ma nic lepszego niż wyrobu spożywcze z ganji :yay:
ad hoc
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ostatnio po kilku miesiącach detoxu ściągnąłem bucha z bonga, spaliłem kilka jointów w 3 osoby i w drodze do domu po zmroku doświadczyłem bardzo ciekawej psychodeli, światła uliczne i deszcz wyglądały pięknie, śpiewałem i mówiłem sam do siebie, bardzo przyjemne przeżycie, niestety po przejściu kilometra przez miasto dostałem tachykardii, czułem jak mnie głowa intensywnie pulsuje po lewej stronie czaszki i patrząc się przed siebie wszystko wirowało w lewo i prawo. Sprawdzając tętno naliczyłem ponad 3 uderzenia serca na sekundę, usiadłem i dopiero po godzinie-dwóch wszystko wróciło względnie do normy. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie doświadczyłem, zioło z pewnego źródła i z pozostałymi spożywającymi wszystko ok. Stawiam na problemy z sercem :/
Generalnie polecam detox w celu silnego odrealnienia i spalenie dużej ilości mj. O wiele przyjemniejsza faza, prawie tak intensywna jak te z początku przygody z paleniem, ale dzięki doświadczeniu ma się lepszą kontrolę i docenia taki stan.
12 lutego 2018trotyl20 pisze:upaleni? to wy paliliscie to mleko czy piliscie hmm?12 lutego 2018Gibi420 pisze: Polecam mleko z konopi :finger: Nic mnie jeszcze tak nie poskładało. Siedzieliśmy z ziomkami 3 godziny upaleni jak dzikie świnie, a to jedynie po wypiciu jednego małego łyczka :cheesy: Nie ma nic lepszego niż wyrobu spożywcze z ganji :yay:
ad hoc
1] zakupic staff w kofie lub poza nim ( co chceta )
2] jebnąć wiador [ lub pięć ]
3] stan odrealnienia uzyskany
Temat na kilka stron , no kuźwa.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.