taki temat założyłem z ciekawości otóż ja jednym z dziwniejszych miejsc w których zjadam kodę jest terapia indywidualna i grupowa oczywiscie nie dawki żeby sie ujebać do nietomnosci ale tak do 2x16tab zjadam
^apteka^żabka^apteka^
A z takich dziwnych: to w Zoo - oglądając Pawiany.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
a no i auto
email: 853156@protonmail.com
U mnie na pewno zatłoczona ulica jest normalnym miejscem . Wyłuskuje idąc z apty chodnikiem, a potem do sklepu po zapojke .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.