ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: viper343 »
Viceroy'e blue&redy, L&M blue...Malborasy czerwone, ale raczej rzadko; Goldeny redy...

Downtowny? ...o nie:D %-D ...aż takie smaczne nie są, ale w sam raz na rozpoczęcie dnia :D
"Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil..."
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rastafanka »
nie pale ;p
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Nie pale papierosów 3 tygodnie. ^_^
I don't do drugs. I am drugs.
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Tez nie palę kilka tygodni, ale jak jeszcze paliłam to najczęściej L&M,Marlboro,West light
Meow.
  • 4 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: estebaN1 »
najtańsze jakie sa w ofercie, byle czerwone
ostatnio MOHAWK 5,15zł za paczunie
Tylko głupcy mówią całą prawdę. Ja jestem inteligentny, więc tego nie robię.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
NIE SĄDZIŁEM, ŻE KIEDYKOLWIEK TO POWIEM, ale marlboro czerwone z papierowej paczki, które kupiłem wczoraj poważnie są apetyczniejsze od "zwykłych". zaraz bede musiał sprawdzić czy to reguła czy przypadek z jakąś dobrą serią
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 1611 / 34 / 0
paszcza420 pisze:
NIE SĄDZIŁEM, ŻE KIEDYKOLWIEK TO POWIEM, ale marlboro czerwone z papierowej paczki, które kupiłem wczoraj poważnie są apetyczniejsze od "zwykłych". zaraz bede musiał sprawdzić czy to reguła czy przypadek z jakąś dobrą serią
Zgadzam się - fajniej się smołka, z tym że wsadzisz do kieszeni niezbyt luźnych portek i dupa.

Normalnie palę L&M niebieskie. Jak rzucałem, to wrzesień-listopad R1 (FUCK!!!) albo super-shito-lajty. Teraz, jak powiedziałem sobie, że od nowego roku koniec z paleniem (i ćpaniem :( to nie oszczędzam i jadę na najlepszych (po krasnych lakisach) Marlboro Ligth.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja dawniej wszystkie jakie były paliłem . Ulubione to Pall Mall Blue , L&M Red . Obecnie nie palę od około 4 dni . Wciągam za to tabaczkę . Polecam !!!! O wiele lepiej mi się rano wstaje .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
kręce po 2-3 fajeczki dziennie z drum/cassablanki.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Camele, Camele i tylko Camele.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.