Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
06 lutego 2018ControlPoliToxy pisze: Zastanawiam się nad próbą p.r., co jest dla mnie trochę ... dziwną metodą, ale co tam :-D .
Pompka 10 ml i tak z 4-5 wstrzykniec .Polecam tez wstrzykiwac nad miska majke , wrazie czego jak troche sie nie wleje w dupala to wciagamy do strzykawki i wlewamy jeszcze raz.
Sadze, ze moja wypowiedz bedzie wystarczajaca. :finger:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
06 lutego 2018Feliksa pisze: Szkoda byłoby wydalić przedwcześnie łakocie, kiedy się już tak z całą sprawą 'natrudzisz'.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Chyba jednak poszukam "szczęścia" gdzie indziej, np. w oxycodonie, który przy podaniu p.o. podobno jest bardziej euforyczny.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
07 lutego 2018jagupard pisze: Zamawial ktos majke ze znanych stron z ogloszeniami? Jaka jest szansa ze dostane gowno a nie majke?
06 lutego 2018Hexe pisze: ...
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Zuza, tego też spróbuję, jeśli okazja będzie tego wymagała. ;)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.