Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 558 / 27 / 0
Wie ktoś jak długo źrenice mogą być nieco rozjebane na zjeździe?
  • 155 / 37 / 0
28 stycznia 2018kwasiarz pisze:
Wie ktoś jak długo źrenice mogą być nieco rozjebane na zjeździe?
Połóż się spać chociaż na godzinke i wrócą do normy, a tak bez snu ciężko teoretyzować- za dużo czynników ma na to wpływ.
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 558 / 27 / 0
Rzeczywiście duzo czynnikow ma na to wplyw i kwestie osobnicze, po nie przespanej nocy i trzech liniach jakies 6-8 h od ostatniej lini źrenice zaczęły się powiększać i pozostały daleko poza orbita do poki nie zasnalem. Po przespanej nocy i jednej lini kolo 11 do godziny 21 żadnych zmian ze stroby zrenic, od 17 pite kilka dobrych browarow do 19.

Tak tylko to podsumowalem, ale ja juz kończę z udzielaniem się w tym wątku i zażywaniem tej, jak dla mnie, chujowo działającej ( porownanie jakość fazy a zwał ) substancji.

Adijos muczaczos. Jebać wyniszczanie samego siebie.
  • 558 / 27 / 0
Po jakim czasie mija ta agresja i rozdrażnienie po przyjmijmy jednorazowym wybryku z tą substancją..?

Zaczynam się już wkurzac nawet na to ze sie wkurzam :)
  • 1016 / 97 / 0
Ty jesteś pewien że nie masz żadnych chorób albo że brałeś amfę? Mało kogo tak ryje.
The child is grown
The dream is gone
  • 558 / 27 / 0
Jestem pewien. To normalne ze po fecie przynajmniej dzień po reakcje na cokolwiek sa bardziej agresywne jest mniejsze pohamowanie wszystko drażni bardziej. Jak ktos nie cpa nacodzien to umie to dobrze zauważyć. Tylko ile czlowiek wraca do swoich normalnych reakcji?
  • 1016 / 97 / 0
Nie wiem czy jestem jakimś ewenementem ale jakoś doba, góra dwie po jednorazowy ćpaniu jest już w normie, oczywiście zakładając że sen był w normie, odżywanie też.
The child is grown
The dream is gone
  • 5066 / 896 / 0
03 lutego 2018kwasiarz pisze:
Jestem pewien. To normalne ze po fecie przynajmniej dzień po reakcje na cokolwiek sa bardziej agresywne jest mniejsze pohamowanie wszystko drażni bardziej. Jak ktos nie cpa nacodzien to umie to dobrze zauważyć. Tylko ile czlowiek wraca do swoich normalnych reakcji?
Na dziś dzień tego nie mam ale w przeszłości miałem dosyć często. Trwa góra 3 dni- myślę że to efekty wyprania się z dopaminy.
  • 28 / 6 / 0
No właśnie, ja ostatnio też przeżyłam coś takiego. Nie fukam często, raczej tak co dwa miesiące więc tolerka zerowa. Ostatnio wzięliśmy z chłopakiem połówę, przerobiliśmy w dwa dni, ogólnie mocno ryło banie. A na zjezdzie się prawie pozabijaliśmy i przez dwa dni tak potwornie się czuliśmy, no kurwa, masakra. Nie wiem, może miał na to wpływ dobry towar, ale jestem w stanie uwierzyć, że może poryć nawet w małych ilościach.
Dodam, że kiedyś na ciągu szły większe ilości, a zjazdy nieporównywalnie mniejsze niż to, prawie zerowe.
Polecam mj jak lubisz i dużo spać.
  • 3 / 1 / 0
A co powiecie w sytuacji, kiedy feta na mnie nie działa w żaden sposób? To był mój pierwszy raz, temat był spoko bo mojego kolegę ten sam Sort wypierdolil po 200mg za pierwszym razem po dłuższej odstawce. Natomiast u mnie po 0.8g spożytym w ciągu może 1-1.5h nie było czuć nic. Możliwym jest, żeby amfetamina nie działała na kogoś w zupełności? Może po prostu mam zablokowane jakieś enzymy? Da się coś z tym zrobić, czy pozostaje powrót do b-k? Dzięki za pomoc z góry
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.