Jak już wspomniałem - w razie potrzeby staraj się ją uspokajać, ale w sposób nieinwazyjny, miej na względzie to, że może nie rozpoznawać twarzy.
Najlepiej to daj jej benzo jak najszybciej, jak stan się bedzie pogarszał to idź do szpitala z nią i tam jej powinni dać diazepam IV (jak nie to wspomnij) albo neuroleptyki.
W najlepszym wypadku po prostu rzeczywiście za dużo zeżarła LSD i wyjebało ją w 4 gęstość i powinno jej zwyczajnie przejść, ale to naprawdę dużo musiała by wpierdolić jeśli to rzeczywiście LSD. W takim wypadku zaprowadź ją do jej safe zona (dla mnie to zawsze na zewnatrz i świerze powietrze, w domu łapie badtripy, no ale inni mają zupełnie odwrotnie) i uspokajaj.
Za mało danych, żeby cokolwiek określić.
-Jaki macie s&s?
-Ile zjadła mcg?
-Czy ten wasz "kwas" miał jakiś smak, skąd go wzięliście?
-Ile to wszystko trwa ogółem, kiedy się zaczęło licząc od początku tripa?
-Czy jest ona na coś chora, psychicznie, fizycznie?
-Brała coś przed tripem, leki? Zioła?
30 stycznia 2018Gość pisze: hej hej, kolezanka zjadla za duzo LSD i nie ma z nia kontaktu od godziny. Co mozna zrobic?
https://www.youtube.com/watch?v=tK_1g7nNt90
Poza tym odpowiedziałem ci na wszystkie tamte i te w sumie też pytania w poprzednim temacie, więc o chuj teraz chodzi?
czy waleriana pomoże na uspokojenie?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Niedawno się obudziłem, a ból w klatce poczułem od razu po przebudzeniu. Do tego mam stale przyspieszone tętno, minimum 100. Ciśnienie obecnie 116/74. Jedyne co mnie dziwi to że ból ustępuje przy nawet głębokim oddychaniu, gdy się całkowicie prostuję, a wręcz wypycham klatkę do przodu. Brak upośledzenia psychomotorycznego, ból nie promieniuje do lewej ręki czy żuchwy.
Krótka piłka: brzmi to jak zawał? Brać np. aspirynę?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.