Oddział Detoksykacyjny dla Dzieci i Młodzieży
05-400 Otwock
ul. Borowa 6/12
tel./fax (022) 788-02-72
fax (022) 779-52-10
p.o. kier. Anna Batijewska
Oddział przyjmuje osoby od 10 do 20 r.ż.
Placówka posiada program motywowana pacjenta do dalszego leczenia
Metody detoksykacji: leki objawowe, neuroleptyki
Przeciętny czas trwania programu detoksykacyjnego trwa 14 dni
Placówka prowadzi nie odpłatnie badania na zakażenie HIV, HCV i HBV "
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
I just want to start things over.
Bo tam jest najepszy towar w Wawie ;P
Przychodnia konsultacyjna Monar przy ulicy. św Katarzyny. To chyba jeszcze śródmieście, a może już kazimierz (dzielnia).
Lotnik pisze: Przychodnia konsultacyjna Monar przy ulicy. św Katarzyny.
Mecenas pisze: A co do żarcia na detoksie w Suchym Jarze to moim zdaniem nie akceptowalne ja tam ktoś napisał tylko bardzo dobre.
Wiadomo, że najwięcej jest tam ludzi z Wawy ale taka sytuacja jest normą na wszystkich detoksach w kraju!
Lotnik pisze: Chodźcie do naszego miasta na program metadonowy!
Przychodnia konsultacyjna Monar przy ulicy. św Katarzyny. To chyba jeszcze śródmieście, a może już kazimierz (dzielnia).
Ja myślałem, że w Krakowie nie ma prog. metadonowego...
Myślałem, że jest only bunondolowy...
Powiedź coś więcej, bo u nas na ul. Dzielnej to palaczy przyjmują nawet :)
opiate warrior pisze:Lotnik pisze: Chodźcie do naszego miasta na program metadonowy!
Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie działa, ale metadon wiem że jest w Krakowie, w Monarze i jeszcze w areszcie śledczym, słynne w Krakowie - "Monte".
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.