Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Korkorio, o świecie, życiu, całej tej komplikacji... Na grzybowym zejściu jest głęboki wgląd we wszystko.
Z konsekwencjami trzeba się liczyć
poza tym grzybów chyba nie jesz codziennie i codziennie nie masz problemów ze spaniem
nie masz problemów ze spaniem. Ja w tym problemu w ogóle nie widzę.
tuz juz jak zaczynaja wchodzic na dobre i napewno juz, albo w srodku podrozy, wogole.
zupelnie inna jakosc, bardziej gladko plynnie, aksamitnie... nie wiem sam. ganja ladnie wyrownuje wszystkie nadmierne odchyly mojego mnie na grzybach, ktore moglyby wplywac niekorzystnie na caloksztalt chwili
ganja zawsze pomaga mi w zasnieciu.
po grzybach to sie nie zmienia ;]
Zresztą po co isc spac, czasami afterglow jest lepszy niz peak. A jesli "musimy" isc spac, bo praca, albo inne obowiązki to po co wrzucac grzyby?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.